Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε εγκυμονούσα τραγουδίστρια από τον σύζυγό της – Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η εγκυμονούσα τραγουδίστρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της.

Η οικογενειακή ευτυχία τους έγινε συντρίμμια την περασμένη Δευτέρα όταν αστυνομικοί στη Φλόριντα των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, συνέλαβαν τον 46χρονο σύντροφό της. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα, ενώ το ίδιο βράδυ, αφού πλήρωσε εγγύηση, αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη στη σχέση τους. Μόλις πριν από έναν μήνα,  ο σύντροφος της τραγουδίστριας είχε αναρτήσει φωτογραφίες τους στα social media, στις οποίες το ζευγάρι φαινόταν να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

Η 30χρονη τραγουδίστρια, πριν από κάποια χρόνια ξενιτεύτηκε στις ΗΠΑ για να κυνηγήσει το όνειρο της…

Το 2016, στα 22 της χρόνια, η τραγουδίστρια είχε λάβει μέρος στο μουσικό talent show «X-Factor», κλέβοντας μάλιστα τις εντυπώσεις με τις φωνητικές της δυνατότητες και την ερμηνεία της πάνω στη σκηνή.

Από τότε το όνομά της φιγουράριζε στις αφίσες περιοδειών που πραγματοποιούσαν Έλληνες καλλιτέχνες στην Αμερική. Έχει συνεργαστεί με την Τάμτα, τον Λευτέρη Πανταζή και άλλους καλλιτέχνες.

Αποδείχθηκε όμως ότι η μοίρα της έπαιξε τραγικά παιχνίδια  αφού από τη λάμψη της σκηνής φέρεται να βρέθηκε βυθισμένη στο σκοτάδι της ενδοοικογενειακής βίας.

Read More

And More