Θυμάσαι το “Next top model”; Επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας…

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν στους δέκτες μας το… “Next Top Model”! Το θυμάσαι λατρεμένη το “Next Top Model” που έβγαινε στον αέρα μέσα από τον ΑΝΤ1 και ήταν η… “χαρά του ξεκατινιάσμος”; Ε, το “Next Top Model” επιστρέφει δριμύτερο, γιατί την “τηλε-κατινιά” ποτέ κανείς δεν μίσησε!

Το ριάλιτι μόδας επανακάμπτει, μόνο που αυτή τη φορά θα έχουμε την “χαρά και την τιμή” να το παρακολουθήσουμε μέσα από το Star! Το κανάλι της κάτω Κηφισιάς αγόρασε τα δικαιώματα μετάδοσης του συγκεκριμένου φορμάτ και ,ήδη, έχει ξεκινήσει να το ετοιμάζει για του χρόνου.

Για όσους δεν είχαν δει το πάλαι ποτέ το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να πω πως πρόκειται για ένα χαρντ-κορ ριάλιτι μόδας, όπου στο δρόμο προς την… πασαρέλα και τα φώτα της δημοσιότητας, πέφτει άγριο ξεκατίνιασμα, που ώρες – ώρες αγγίζει τα όρια του τηλεοπτικού εξευτελισμού.

Πρόκειται για ένα εμπνευσμένο πρόγραμμα από το super model Tyra Banks του 2003, το οποίο κι έχει συμπληρώσει στην Αμερική 24 πετυχημένες σεζόν κι έχει προβληθεί σε πάνω από 30 χώρες, αναδεικνύοντας μοντέλα διεθνούς εμβέλειας!

Σύμφωνα με το φορμάτ, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μοντέλα καλούνται να συναντήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας για μία σειρά απαιτητικών δοκιμασιών και εντατικού training, που προσομοιάζει τις πραγματικές συνθήκες πίσω από τον λαμπερό κόσμο του modelling.

Εξώφυλλα, φωτογραφίσεις, castings, διαφημιστικά και προβολή στα social media, συναντούν την πραγματικότητα, την πειθαρχεία και τη σκληρή δουλειά, που απαιτεί η βιομηχανία της μόδας.

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών βρίσκεται μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους. Είναι αυτοί, που έχουν τον τελικό λόγο και που επιλέγουν, «προπονούν» και αξιολογούν την εξέλιξη τους μέχρι το τέλος και τον απόλυτο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Αν σε ενδιαφέρει λατρεμένη, συντονίσου στο Star, όπου και ,ήδη, παίζει τρέιλερ, για δηλώσεις συμμετοχής.

ΥΓ: Απορία και σε αυτή τη τηλεοπτική έκδοση θα συμμετέχει η Βίκυ Καγιά; Γιατί στον ΑΝΤ1 ήταν η… “βασίλισσα” του σόου!

Read More

And More