Τι έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας έναν χρόνο πριν για τη Φαίη Σκορδά και το ξεπούλημα κάποιων ζευγαριών: “Δεν ντρέπονται λίγο;”

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού.

Η επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 έγινε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για τον πρώην σύζυγό της και την απόφασή του να κάνει comeback στο κανάλι του Αμαρουσίου. (Δες εδώ όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα στο Πρωινό από τη Φαίη και τους συνεργάτες της).

Έναν χρόνο πριν, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ είχε αναφερθεί στο πώς ξεπουλούν κάποια σύγχρονα ζευγάρια τη ζωή τους στην τηλεόραση.

Χαρακτηριστικά, λοιπόν, είχε δηλώσει, με αφορμή μία συνέντευξη του Σταμάτη Μαλέλη: «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξεπουλάμε τη ζωή μας στην τηλεόραση. Θα σας πω κάτι με αφορμή αυτό. Εγώ ήμουν παντρεμένος με τη Φαίη πολλά χρόνια. Για πολλά χρόνια, έξι χρόνια, κάναμε μια τεράστια επιτυχία της τάξης των 35% κι ήμασταν ένα πολύ προβεβλημένο ζευγάρι.

Πιστέψτε με, δε βάλαμε ποτέ κάμερα στο σπίτι μας, δεν φωτογραφηθήκαμε ποτέ σκοπίμως μαζί. Δεν πιαστήκαμε χέρι-χέρι. Βλέπω άλλα ζευγάρια σύγχρονα που ξεπουλάνε ακόμα τι ώρα θα φάνε, τι ώρα θα κοιμηθούνε. Δεν ντρέπονται λίγο; Τρελαίνομαι! Τι τα ξεπουλάς όλα;»

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Τότε, η Ελένη Τσολάκη είχε επισημάνει πως ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής και έχει εικόνα για όποιον εκτίθεται.

Read More

And More