Τηλεοπτικές κόντρες: Οι φαρμακερές ατάκες, τα «καρφιά» και τα ξεσπάσματα μέσα σε μόλις δύο μήνες της σεζόν

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2022-23 διανύει τις πρώτες του εβδομάδες στον «αέρα» και εμείς μετράμε δεκάδες ατάκες, μπηχτές αλλά και κόντρες από το παρελθόν που αναβιώνουν προκαλώντας… αναβρασμό σε παρουσιαστές και καλλιτέχνες.

Χρήστος Πολίτης: Από τη Λάμψη στο… σκοτάδι και στην άγρια κόντρα με την Κάτια Δανδουλάκη

Η μεγαλύτερη κόντρα ίσως μέχρι στιγμής,  έρχεται από τα παλιά, καθώς ο Χρήστος Πολίτης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στον Θεοδόση Μίχο και στο «The Magazine» αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο πίσω από την θρυλική σειρά, «Η Λάμψη».

«Σύντομα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη δεν παίρνει 50.000 παραπάνω, αλλά συνολικά 2.000.000 και βάλε. Με απειλή παραίτησης με πάνε στο 1,5 εκατομμύριο. Αλλά αργότερα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη παίρνει 3.000.000 τελικά. (…) Εξαρχής η Δανδουλάκη είχε θέσει όρο να είναι στους τίτλους: “Η Λάμψη με την Κάτια Δανδουλάκη”. Ήθελε να μπει πρώτο όνομα. Άντε, λέω εγώ, ας μπει μετά “και ο Χρήστος Πολίτης”. Όχι, μου λένε, δεν θέλει κανένα πλάι της. Κι εγώ πού πάω; ρωτάω», είχε δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός.

Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης»

Η απάντηση από την πετυχημένη ηθοποιό ήρθε μερικές εβδομάδες αργότερα μέσα από την εκπομπή «The 2Night Show»: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης» είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Ωστόσο ο Χρήστος Πολίτης επανήλθε με νέα απάντηση στην Κάτια Δανδουλάκη – Δες ΕΔΩ τι δήλωσε 

Γιώργος Λιάγκας – Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασαν στον τηλεοπτικό αέρα

Οι παρουσιαστές των δύο «απέναντι» πρωινών εκπομπών δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την έντονη ενόχλησή τους, ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα στο «Πρωινό» του ANT1 που έκανε, μίλησε για τηλεοπτικές εκπομπές με… στημένες τηλεφωνικές φάρσες και παρουσιαστές που σήμερα του κουνούν το δάχτυλο, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

«Έχω στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές με συνεργάτες τους. Είναι ντροπή σας, να κουνάτε εσείς το δάχτυλό σας σε μένα. Μετά από 30 χρόνια. Σοβαρευτείτε και μαζευτείτε» – Δες ΕΔΩ ολόκληρο το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

Κατερίνα Καινούργιου: Η άμεση απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα

Λίγα λεπτά αργότερα η παρουσιάστρια του Alpha πιθανώς να ενημερώθηκε για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, μιας και θεώρησε ότι τα λεγόμενά είχαν ως αποδέκτες εκείνη και τους συνεργάτες της.

«Πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα που δεν είναι στο δικό μου το πεδίο, αλλά εμένα πάντα μου αρέσει να στηρίζω την ομάδα μου, η οποία με βοήθησε αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς. Αν κάποιοι θεωρούν πως το να περνάς 0,2% τον άλλον και 0,1% σε τηλεθέαση, και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων… Αυτοί οι άνθρωποι λυπάμαι, αλλά δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά εκνευρισμένη – Δες ΕΔΩ την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Καίτη Γαρμπή – Άντζελα Δημητρίου: Η ατάκα που αποκάλυψε την κόντρα τους

Η τελευταία εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στη σκηνή του J2US έκανε τους κριτές να αντιληφθούν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την τραγουδίστρια.

Η Καίτη Γαρμπή δεν δίστασε να ρωτήσει ευθέως την Άντζελα Δημητρίου: «Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι σήμερα το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο. Μπράβο του, γιατί κάτι έχει. Κάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, έλα αφού τα ξέρουμε αυτά», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου να απαντά: «Είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα. Όλα καλά είναι Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

«Όχι απολύτως τίποτα, αυτά είναι τα μυστικά είναι μεταξύ μας», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Η Όλγα Κιουρτσάκη, η κόρης της Άντζελας Δημητρίου ξέσπασε μέσα από ανάρτησή της:

Άντζελα Δημητρίου – Καίτη Γαρμπή: Οι πρώην… συννυφάδες 

Η εκπομπή «Πρωινό μας» και ο Νίκος Παρτσώλης, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, εντόπισαν αποσπάσματα από παλαιότερες δηλώσεις τους, καθώς ο αδελφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή.

Κατερίνα Καινούργιου – Σοφία Μουτίδου: Το instagram story έβαλε «φωτιά» στις σχέσεις τους

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε σε ένα instastory της μια φωτογραφία στην οποία η παρουσιάστρια ποζάρει στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Την ανάρτησή της αυτή η Σοφία Μουτίδου συνόδευσε με τη φράση, «λίγο ακόμα πρέπει» με τους περισσότερους να θεωρούν πως η ηθοποιός αναφέρεται σε αισθητικές επεμβάσεις.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο η Σοφία Μουτίδου απάντησε μέσα από ένα βίντεο για την παρουσιάστρια του Alpha – Δες ΕΔΩ όσα ανέφερε η ηθοποιός

Τον Μάρτιο του 2021 και με αφορμή τις καταγγελίες στο θέατρο και το κίνημα #Metoo η Σοφία Μουτίδου είχε βρεθεί στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», σχολιάζοντας την επικαιρότητα αλλά και την υπόθεση Λιγνάδη.

Μάλιστα η ηθοποιός είχε εκφράσει την συμπάθειά και την αγάπη της προς την παρουσιάστρια, η οποία την είχε υποδεχτεί στο πλευρό της στο πλατό της εκπομπής.

Νίκος Μάνεσης – Ελεονώρα Μελέτη: Η κόντρα τους καλά κρατεί

Ο Νίκος Μάνεσης σε μια απρόσμενη δήλωση στον αέρα της εκπομπής του ανέφερε πως διανύει την τελευταία του διετία στον Alpha, ενώ την επόμενη ημέρα προχώρησε σε διευκρινίσεις για τον «χαμό» που προκάλεσε, θίγοντας συνάμα και το θέμα των τηλεθεάσεων.

Απόσπασμα των δηλώσεών προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει: «Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…».

Όλο το χρονικό της συνεργασίας που κατέληξε σε κόντρα

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης μέσα από «Το Πρωινό» μίλησε για την σύντομη συνεργασία του με τον Νίκο Μάνεση που υπήρξε επικεφαλής στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα το 2020.

«Όταν τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα και να πέφτουν οι κατραπακιές όπως είπε ο συνάδελφος, ξαφνικά δεν έφταιγαν όλοι. Έφταιγε η Μελέτη, ο Τεργιάκης και ο Γρηγοριάδης, αυτοί που πια δεν είναι εκεί (…)

Η απάντηση από τον Νίκο Μάνεση ήταν ότι “έτσι είναι η πεπατημένη και ότι έτσι πάω την εκπομπή τόσα χρόνια”. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πρώτη έφυγε η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα την έπαυσαν, κλήθηκα εγώ να συνεχίζω να εργάζομαι, στην πορεία έφυγα κι εγώ και τελευταίος τώρα ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Να σας πω ότι είχαν προηγηθεί τρεις αποχωρήσεις συνεργατών δημοσιογράφων, οι οποίοι είπαν το πρόβλημά τους στη διεύθυνση του σταθμού και στη συνέχεια έφυγαν οικειοθελώς», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

Κατερίνα Στικούδη – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε κάνει γνωστό πως θα βρισκόταν στην παρουσίαση των backstage του J2US. Ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη με ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε ότι εκείνη τελικά αναλαμβάνει το green room του show, μιας και η συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη συνεχίζεται και τη φετινή σεζόν.

Η πρώτη αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» η ίδια ξεκαθάρισε: «Είχαμε συζητήσει για το green room και ξέρεις όπως είναι στην τηλεόραση αν φτάσεις κοντά και δεν έχεις υπογράψει, δεν σημαίνει ότι θα το κάνεις. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει ότι δεν θα είμαι. Το έμαθα από το Instagram. Δεν ξέρω τι γίνεται με την Κατερίνα Στικούδη και τα posts της.

Το «καρφί» της Κατερίνας Στικούδη

«Όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει, ποια θα παρουσιάζει και τι θα γίνει, δεν φαντάζεσαι… Κάποια μπορώ να τα πω, κάποια δεν μπορώ», σχολίασε όλο νόημα ο Νίκος Κοκλώνης στην πρεμιέρα του J2US μετά από όσα γράφτηκαν περί αντικαταστάτριας στα backstage του J2US.

Και η Κατερίνα Στικούδη απάντησε πετώντας ένα… υπονοούμενο: «Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου».

Ωστόσο σε δηλώσεις που ακολούθησαν και οι δύο γυναίκες επισημαίνουν πως ουδέποτε ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους.

Και η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή…

Read More

And More