Τιμολέων Διαμαντής: Κραυγή αγωνίας από τον νικητή του MasterChef 2 – «Δεν έχουμε από την Τρίτη νερό»

Ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Ο γνωστός σεφ ζει μόνιμα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου έχει στην ιδιοκτησία του κι ένα εστιατόριο.

Όπως ανέφερε ο Τιμολέων Διαμαντής, η πόλη δεν έχει νερό από την περασμένη Τρίτη, ωστόσο δεν έχουν βιώσει την τόσο τραγική κατάσταση που ζουν οι κάτοικοι Καρδίτσας και Λάρισας.

«Εμείς φθηνά τη γλιτώσαμε. Περισσότερο ήταν υλικές ζημιές και δυστυχώς χάσαμε δύο ανθρώπους. Δεν έχουμε πληγεί τόσο όσο η Καρδίτσα και η Λάρισα. Το πρόβλημά μας είναι το νερό. Δεν έχουμε από την Τρίτη νερό και στο μαγαζί. Είναι επίφοβο. Ήμουν χθες εκτός εαυτού γιατί έπρεπε να περάσει το Σαβ/κο και μετά να ανοίξουν τα μαγαζιά. Καταλαβαίνω ότι τρέχουν ενοίκια και έξοδα, αλλά αν δημιουργηθεί μία αρρώστια από αυτό;» σημείωσε ο Τιμολέων Διαμαντής.

«Θέλει μεγάλη προσοχή και για τα παιδάκια και για τις εγκυμονούσες. Να προσέχουν πάρα πολύ και να μην ανοίξουν ούτε οι παιδικοί σταθμοί γιατί το παιδάκι δεν μπορεί να καταλάβει» ανέφερε ο Τιμολεών Διαμαντής.

Δες περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Πριν μιλήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο Τιμολέων Διαμαντής είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timoleon Diamantis (@timoleon_diamantis)

Read More

And More