Την άλλη εβδομάδα δεν έχει “Ράδιο Αρβύλα”! Τι έχει συμβεί;

Αν είσαι φαν του “Ράδιο Αρβύλα”, αν έχεις… φάει κόλλημα με την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, αν δεν χάνεις ποτέ το τηλεοπτικό ραντεβού με την “τηλε-συμμορία” από την Θεσσαλονίκη, σου έχω δυσάρεστα νέα.

Ναι, τα μαντάτα που σου φέρνω δεν είναι ευχάριστα, μιας και την επόμενη εβδομάδα δεν έχει “Ράδιο Αρβύλα”. Μάλιστα, την σχετική αποκάλυψη την έκανε χθες βράδυ ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης.

Τι έχει συμβεί; Αλλάζει πάλι η συχνότητα με την οποία η συγκεκριμένη εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα; Όχι, μην πάει ο νους σου στο κακό. Απλά, με αφορμή την αργία-απεργία της Πρωτομαγιάς, είπαν προφανέστατα τ΄ αγόρια να ξαποστάσουν και άμα λάχει να την ρίξουν και την πρώτη τους βουτιά στη Χαλκιδική, γιατί ως γνωστόν σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.

Που θέλω να καταλήξω; Την επόμενη εβδομάδα θα παίξει σε επανάληψη το επετειακό “Ράδιο Αρβύλα” της προηγούμενης εβδομάδας, ακόμα ένα σπέσιαλ, επετειακό επεισόδιο που προβλήθηκε χθες και την Τετάρτη ο Αντώνης Κανάκης θα επιστρέψει στους δέκτες μας κανονικά με το “Βινύλιο”.

Τι ακριβώς είπε ο Αντώνης χθες βράδυ;

“…Επικοινωνήσατε μαζί μας, αλλά και με το κανάλι, προφανώς για τους εορτασμούς του “Ράδιο Αρβύλα”. Για μια ακόμα φορά χαιρόμαστε πολύ που το απολαύσατε κι εσείς, όσο το απολαύσαμε κι εμείς. Κι έτσι ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει τη Δευτέρα 30/4 και την Τρίτη 1/5 τα δύο επεισόδια για τα δέκα χρόνια του “Ράδιο Αρβύλα”, το πρώτο το κυρίως το εορταστικό και το δεύτερο μέρος που έγινε χθες, σε επανάληψη στις 22:30. Νωρίς νωρίς για να μπορέσουν να τα δουν όλοι. Την Δευτέρα και την Τρίτη, εκείνο το διήμερο, εμείς δεν θα είμαστε στον αέρα. Τετάρτη κανονικά, με το Βινύλιο…”

Read More

And More