Τίνα Μεσσαροπούλου για Μενεγάκη – Καβατζίκη: «Πήγαν στα δικαστήρια το 2020, μετά ξεκίνησε πόλεμος με εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έγινε το 2015. Τώρα το θυμήθηκα. Πήγαν στα δικαστήρια το 2020. Επρόκειτο για τα γενέθλια της κόρης της Ελένης, Βαλέριας. Μετά είχε ξεκινήσει ένας πόλεμος με εξώδικα, με ασφαλιστικά μέτρα κτλ… Τότε η κα Λυμπέρη είχε γράψει ένα τεράστιο κείμενο κατά της Ελένης Μενεγάκη και έτσι ξεκίνησε το τέλος της φιλίας τους» είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Εκείνες τις εποχές ήταν no1 στόχος. Την έψαχναν έξω από το σπίτι της, στο εξοχικό της, είχαν 24ωρη βάρδια… Και σου λέει: με κυνηγάς που με κυνηγάς που θεωρητικά απ’ έξω είναι νόμιμο, μέσα στο πάρτι, στον κλειστό χώρο και για το παιδί μου, βάζω μία κόκκινη γραμμή. Και καλά έκανε. Δεν το λέω για τον Άρη Καβατζίκη».

«Εδώ έχει να κάνει με τον ιδιωτικό χώρο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ξαναφτάσει σε αυτήν την κατάσταση» πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Read More

And More