Τίτλοι τέλους στο late night του Γιώργου Λιάγκα! Ο ΑΝΤ1 κόβει την αμφιλεγόμενη εκπομπή του παρουσιαστή…

Τίτλοι τέλους στο late night του Γιώργου Λιάγκα! Ο ΑΝΤ1 κόβει την αμφιλεγόμενη εκπομπή του παρουσιαστή… | tlife.gr

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα! Η αμφιλεγόμενη εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή, δεν θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1…

Και για την ακρίβεια; Η εν ΄λόγω εκπομπή ,ήδη, αποτελεί παρελθόν για το κανάλι, μιας και δεν πρόκειται να ξανά βγει στον αέρα.

Φυσικά, οι κύκλοι του καναλιού του Αμαρουσίου, υποστηρίζουν πως αυτή η συγκεκριμένη τους απόφαση δεν έχει να κάνει με τα… χλιαρά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε κάθε εβδομάδα η εκπομπή, ούτε με τα… παρατράγουδα που είχαν προκληθεί από τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας έκανε… σάτιρα και συνεντεύξεις!

Κάπου εδώ να σου θυμίσω λατρεμένη, πως πριν τις γιορτές είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, μέσα από την οποία ο σταθμός έπαιρνε τις αποστάσεις του για όλα όσα ακούγονταν στις εκπομπές του, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Γιώργο Λιάγκα και το «Late Night».

Είναι βλέπεις κι αυτό το χιούμορ του Γιώργου Λιάγκα που δεν το αντιλαμβάνεται κανείς εκτός από τον ίδιο και τους κολλητούς του…

‘Ετσι, το 2018 βρίσκει τον Γιώργο Λιάγκα εκτός βραδινής ζώνης ΑΝΤ1, μιας και η επίσημη θέση του καναλιού, είναι πως αποφάσισαν να αλλάξουν τηλεοπτική φιλοσοφία σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινή, prime-time ζώνη τους, αλλά και λίγο αργότερα.

Οι Αντεννικοί αποφάσισαν να στήσουν την late night ζώνη τους βάση άλλης τηλεοπτικής αντίληψης, στην προσπάθειά τους φυσικά, να γίνουν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Μην ξεχνάς πως ο τυφώνας «Survivor» επιστρέφει και όλα τα κανάλια βρίσκονται σε αναβρασμό, μιας και θέλουν να καταφέρουν να διατηρήσουν την δυναμική τους στους πίνακες τηλεθέασης και γιατί όχι; Να ορθώσουν – αν τους παίρνει – και το τηλεπτικό τους ανάστημα!

Όσο αφορά τώρα στη φημολογία ότι οι Αντεννικοί θέλουν να βάλουν τον Γιώργο Λιάγκα στην καθημερινή, μεσημεριανή τους ζώνη με σχολιαστική εκπομπή, το δικό μου ρεπορτάζ λέει, πως δεν έχει τεθεί κανένα τέτοιο θέμα.

«Δεν έχει τεθεί θέμα να αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαση, καθημερινής, μεσημεριανής εκπομπής. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον, για την ώρα», αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού και σπεύδουν να προσθέσουν:

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στο τηλεοπτικό μας πλάνο το να αλλάξουν τα δεδομένα στην απογευματινή μας ζώνη. Αυτή την στιγμή προέχει για εμάς το να στήσουμε όλο το νέο μας prime-time και φυσικά το να ανανεώσουμε την late night ζώνη μας».

Με άλλα λόγια, για την ώρα είναι εντελώς… φλου-αρτιστίκ το σενάριο του που μπορεί να πάει μέσα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας και γενικώς… αν θα πάει κάπου συγκεκριμένα, γιατί μεταξύ μας παίζει και το ενδεχόμενο να μην τον δούμε πουθενά.

Λέτε, το «Late Night» να ήταν το κύκνειο άσμα του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1; Αναρωτιέμαι εγώ τώρα…

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν οι Αντεννικοί τον καθίσουν στο πάγκο, ή αν θα τον αξιοποιήσουν σε κάποιο από τα fresh πρότζεκτ που έχουν στα σκαριά.

Τουτέστιν; Κοντός, τηλεοπτικός ψαλμός…

READ more