Το TLIFE “τρύπωσε” στα backstage της πρεμιέρας του J2US! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το J2US επέστρεψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv, για να μας χαρίσει τα πιο ξεχωριστά Σαββατόβραδα. Το βράδυ του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου, το ραντεβού ανανεώθηκε και τα 14 ζευγάρια πήραν τη θέση τους, για να ανέβουν στη σκηνή και να μας δείξουν υπέροχα και μοναδικά ντουέτα. Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του μια παρέα με τεράστια χημεία, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή επέστρεψαν πιο δριμύτεροι από ποτέ και σε… live μετάδοση!

14 επαγγελματίες τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με 14 celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους σε μουσικά ντουέτα που θα ξαφνιάσουν! Το TLIFE “τρύπωσε” στα backstage του Just The 2 Of Us και σου μεταδίδει όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του λαμπερού show τραγουδιού του Open Tv.

Διάβασε επίσης: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με μίνι και ατελείωτα πόδια στα 87 της χρόνια

Οι παίκτες χορεύουν και διασκεδάζουν, κάποιοι ετοιμάζονται, ενώ κάποιοι άλλοι χαλαρώνουν, λίγο πριν την εμφάνισή τους στη σκηνή του J2US!

Διάβασε επίσης: Η συγκινητική στιγμή όταν ο Λευτέρης Πανταζής τραγουδά ακαπέλα με την Δέσποινα Βανδή

Δες φωτογραφίες:

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε την μόδα και έπιασε… το μικρόφωνο! Δες εδώ την εμφάνισή της

Δες εδώ την εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή στη σκηνή του J2US!

Διάβασε επίσης: Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια στο J2US

Ο Αναστάσιος Ράμμος και η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν ένα από τα ζευγάρια που δέχτηκαν τα πιο θετικά σχόλια. Βέβαια, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε το τατουάζ του καλλιτέχνη σε επίμαχο σημείο του κορμιού του… 

Η Josephine έκανε μια άκρως σέξι εμφάνιση στη σκηνή του J2US! Εδώ τη βλέπουμε με τις παντοφλίτσες της να τρέχει να ετοιμαστεί!

Διάβασε επίσης: Ο Τρύφωνας Σαμαράς επέστρεψε στη σκηνή του εγκλήματος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More