Το Big Brother έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ – Ο Χάρης Βαρθακούρης καλωσόρισε τους τηλεθεατές και μπήκε στο σπίτι

To βράδυ του Σαββάτου, στις 21.00, το Big Brother έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με ένα εντυπωσιακό show.

Οικοδεσπότης, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος είπε την πρώτη “καλησπέρα” στους τηλεθεατές από το πλατό των live του reality και συνομίλησε για λίγο με τον Μεγάλο Αδερφό.

Στη συνέχεια παρουσίασε το σπίτι, στο οποίοι οι 17 συμμετέχοντες πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Έπειτα, ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχτηκε στο πλατό Ανδρέα Μικρούτσικο, μία εμβληματική μορφή της τηλεόρασης και των κορυφαίων ριάλιτι στην Ελλάδα, συναντά και πάλι το Big Brother μετά από 20 χρόνια στα live του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τις Παρασκευές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.

Ωστόσο, καθημερινά (Δευτέρα – Πέμπτη) από τις 23.00 – 01.00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση όμως για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

Read More

And More