Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου η Αρετή Λις, η οποία βρίσκεται στη Μύκονο, καθώς συμμετέχει στα γυρίσματα για τη σειρά «Emily in Paris».
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που συμμετέχει ως βοηθητική ηθοποιός στην επιτυχημένη σειρά, μέσα σε όλα, μίλησε για τους πρωταγωνιστές αλλά και για την αμοιβή που παίρνει η ίδια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Την ώρα των γυρισμάτων δεν επιτρέπεται να μιλάμε με τους ηθοποιούς. Δεν μας έχουν πει κάτι για τα κινητά αλλά είναι αυτονόητο ότι δεν θα τα χρησιμοποιούμε την ώρα που είναι τα γυρίσματα. Έχω και εγώ κάποιες λήψεις αλλά δεν τις έχω μεταφέρει. Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο», είπε αρχικά η Αρετή Λις.
«Η ομάδα είναι πολύ φιλόξενη και νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε κινητά. Οι βοηθητικοί ηθοποιοί παίρνουμε 150 ευρώ την ημέρα. Στην ουσία οι βοηθητικοί ηθοποιοί είμαστε πίσω από τους πρωταγωνιστές σε διάφορες σκηνές που γυρίζουν, είτε στην παραλία, είτε στον δρόμο, είτε σε κάποιο μπαρ», συμπλήρωσε η Αρετή Λις.
Δες αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το TLIFE από τα γυρίσματα της σειράς το μεσημέρι της Τρίτης 19 Μαΐου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ