Το “Epsilontv” φεύγει, το “Opentv” έρχεται!

Το “Espilontv” φεύγει, το “Opentv” έρχεται και μία νέα τηλεοπτική ιστορία ξεκινά να γράφεται…

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μετάβαση στην μετά Epsilontv εποχή έχει ξεκινήσει, μιας και μέχρι την 1η Οκτωβρίου, μας χωρίζουν πια δέκα μέρες και κάτι…

1η Οκτωβρίου είναι η μέρα όπου το Epsilontv θα σιγήσει και θα παραδώσει τη τηλεοπτική σκυτάλη στο “Opentv”.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Οκτωβρίου και για δεκαπέντε ημέρες, θα σταματήσει από το κανάλι των Μελισσίων η μετάδοση οποιουδήποτε ζωντανού προγράμματος. Όλη μέρα έχει αποφασιστεί να παίζουν μόνο ταινίες, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου!

15 Οκτωβρίου είναι η μεγάλη μέρα… Η μέρα όπου το “Opentv” θα έρθει στη ζωή μας και “η τηλεόραση θα βρει και πάλι τον εαυτό της”, όπως λέει εύστοχα και το σλόγκαν της διαφημιστικής καμπάνιας του καναλιού, η οποία από την Δευτέρα έχει ξεκινήσει να “τρέχει” στους δέκτες μας.

15 Οκτωβρίου είναι και η μέρα που θ΄ ανοίξει και το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του καναλιού, το οποίο θα είναι ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα και για όλη τηνει  οικογένεια.

Ένα πρόγραμμα πλούσιο, πλημμυρισμένο από δεκάδες ψυχαγωγικές εκπομπές, σόου, ξένες κι ελληνικές ταινίες. Ένα πρόγραμμα στο οποίο φυσικά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η ενημέρωση.

Ένα πρόγραμμα το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους ιθύνοντες του καναλιού βάση της φιλοσοφίας που θέλει τους τηλεθεατές να έχουν πλέον… “μάτια ερμητικά ανοιχτά”!

Read More

And More