“Το Καφέ της Χαράς”: Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου με τους πρωταγωνιστές της σειράς! [pics]

Το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της πολυαναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς». Η συνέντευξη τύπου έλαβε χώρα σε γνωστό μπαρ στο Κορωπί, ένα από τα μέρη στα οποία γυρίζεται η σειρά. Εκεί ήταν παρόντες όλοι οι συντελεστές, παλιοί γνώριμοι και νέα πρόσωπα, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο «καφέ» και τους ενημέρωσαν για την συνέχεια της αγαπημένης σειράς, λίγο πριν ανοίξει και επισήμως τις … πόρτες της για το κοινό.

Πλέον μετράμε αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου, ανήμερα των τριακοστών γενεθλίων του ΑΝΤ1! Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 20:45, ο Περίανδρος Πώποτας και οι υπόλοιποι αγαπημένοι χαρακτήρες επιστρέφουν στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δες φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου:

Αξίζει να αναφέρουμε πως η τηλεοπτική “Βάλια” ή κατά κόσμον, Έφη Ρασσιά δεν θυμίζει σε τίποτα το μελαχρινό κοριτσάκι που γνωρίσαμε πριν περίπου 15 χρόνια μέσα από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1! Η Έφη έχει γίνει πλέον μια ολόκληρη γυναίκα και όσο μεγαλώνει απλά… ομορφαίνει!

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) – δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Μείνε συντονισμένη!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More