To “Καλοκαίρι #Not” έκανε πρεμιέρα! Τα πρώτα λόγια των ζευγαριών στην έναρξη της εκπομπής [video]

Πρεμιέρα έκανε, το πρωί της Δευτέρας, η νέα εκπομπή του Open “Καλοκαίρι #Not” .

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, ήρθαν για να δροσίσουν τα πρωινά μας.

Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένους καλεσμένους, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της εκπομπής.

Την πρώτη “καλημέρα” είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος στη συνέχεια επεσήμανε: “Καλώς ήρθατε! Θα περάσουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι μαζί και θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα…” , με τη Ναταλί Κάκκαβα να συμπληρώνει: “Θέλω να πω ότι νιώθω πάρα πολύ όμορφα για την καινούρια μας αυτή πραγματικότητα. Νιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια δίπλα στον σύζυγό μου και έχω χαρεί πάρα πολύ που έχω γνωρίσει ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι σαν εσάς…” .

Από τη μεριά τους, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκαν στο άγχος της πρεμιέρα που είχαν και το χθεσινό βράδυ που πέρασαν.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More