Το Master Chef επιστρέφει! Δες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ

Το Master Chef επιστρέφει! Δες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ | tlife.gr

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη σεζόν, στο Star! Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον τρίτο κύκλο για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους για να τους κρίνουν, «γύρισαν» το trailer της εκπομπής.

Το trailer χωρίζεται σε 2 μέρη: Στο πρώτο μέρος, οι τρεις κριτές ετοιμάζονται να γνωρίσουν τους διαγωνιζόμενους, με τον Λεωνίδα να «κλέβει» την παράσταση αλλά τον Πάνο και τον Σωτήρη να… μένουν στο ύψος τους.  Στο δεύτερο μέρος. Ο Πάνος, ο Σωτήρης και ο Λεωνίδας μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές ικανότητες των επίδοξων MasterChef.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, το MasterChef 3 επιστρέφει στο Star!

Δες εδώ τα trailer του MasterChef 3:

READ more