Το Ναυάγιο: Αθηνά Ροδίτου και Δημήτρης Καπουράνης μιλούν για τη «Λίνα» και τον «Μάκη» της σειράς

Δυο από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Το Ναυάγιο», φιλοξένησε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης 28/11 η Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος για την Αθηνά Ροδίτου και τον Δημήτρη Καπουράνη που υποδύονται τη Λίνα και τον Μάκη αντίστοιχα, δυο παιδιά που κατάφεραν να σωθούν από το φονικό ναυάγιο.

Η Αθηνά Ροδίτου είπε πως τέλειωσε τη δραματική σχολή το 2021 και πρωταγωνίστησε στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και στο «Παγιδευμένοι». Ο Δημήτρης Καπουράνης τελείωσε του 2020 τη σχολή. Όπως είπε, είχε παίξει πριν τη σχολή στο «Η λέξη που δεν λες».
«Τότε ήμουν στο Πολυτεχνείο, δεν ασχολούμουν με τον θέατρο. Μετά ήμουν στο ‘’Τα καλύτερά μας χρόνια’’. Ο ανταγωνισμός σε αυτή τη δουλειά είναι μεγάλος και ο δρόμος για την αρχή είναι δύσκολος» είπε ο Δημήτρης Καπουράνης.

Η Αθηνά Ροδίτου ανέφερε πως από την αρχή ήταν συμφιλιωμένη με την απόρριψη ενώ ο Δημήτρης Καπουράνης είπε πως ήταν φοβισμένος για το τι θα συμβεί μετά τη σχολή γιατί, όπως είπε, ο χώρος είναι δύσκολος και είναι δύσκολο να βιοπορίζεται κάποιος μόνο από την υποκριτική. «Ήξερα ότι ήταν ένα ρίσκο αλλά το ήθελα πολύ. Όσο προετοιμασμένος και να είσαι πάντα υπάρχει άγχος στην οντισιόν», είπε η Αθηνά Ροδίτου.

«Εγώ έκανα την ακρόαση για τον Μάκη στο Ναυάγιο αλλά δεν πίστευα πως θα πάρω τον ρόλο», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Καπουράνης.

Οι ρόλοι του Μάκη και της Λίνας στο Ναυάγιο

Μιλώντας για τους ρόλους τους, η Αθηνά Ροδίτου είπε πως η Λίνα είναι πολύ αντιδραστική και δεν ακούει τους γύρω της.

«Ο Μάκης προσπαθεί να με συμβουλεύσει αλλά εγώ δεν το δέχομαι» είπε η νεαρή ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Καπουράνης από την πλευρά του, πρόσθεσε πως ειδικά εκείνη την εποχή, το να μπεις στην υποκριτική, όπως προσπαθεί να κάνει η Λίνα στη σειρά, δεν ήταν εύκολο και ο Μάκης συγκρούεται με αυτό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση του πατέρα της Λίνας και της μητέρας του Μάκη, οι οποίοι ίσως να έχουν ένα παιδί μαζί, την αδελφή του Μάκη, ο Δημήτρης Καπουράνης είπε πως θα είναι πολύ κακό για τον Μάκη, γιατί δεν συμπαθεί και πολύ τον πατέρα της Λίνας.

Read More

And More