Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη δεν πιστεύει ότι το παιδί της πέθανε – Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο».

Διάβασε παρακάτω όσα συγκλονιστικά θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο.

Επεισόδιο 73 (Κυριακή 17 Μαρτίου)

Το σχέδιο του Ιπποκράτη δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά, αφού η Ειρήνη δεν πιστεύει ότι το παιδί της χάθηκε και απαιτεί να το δει. Η Στέλλα ανυποψίαστη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Άγγελος αποφεύγει τη Βάσω και αυτή ανησυχεί μέχρι που μαθαίνει από τη Λίνα ότι της έχει πάρει ήδη δαχτυλίδι. Θα της κάνει όμως πρόταση γάμου μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη; Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Γιαννακάκη, που αναγκάζεται να κάνει στον Άγγελο μια μυστική πρόταση.

Οι παράνομες προκηρύξεις του Μάκη βάζουν σε μπελάδες τον Κλέωνα, ενώ ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην Ειρήνη. Ο Πέτρος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ελπίζει να δώσει τη λύση στον εφιάλτη που ζει με τη Φανή. Η οικογένεια Γιαννακάκη φοράει τα καλά της και περιμένει τον Άγγελο να ζητήσει το χέρι της Βάσως, αλλά αυτός δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει. Είναι η ώρα για την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του.

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαντώ Γιαννίκου, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα

Read More

And More