Το Ναυάγιο: Μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της – Όσα θα δούμε απόψε στο Mega

Το Ναυάγιο: Νέες εξελίξεις έρχονται απόψε στο νέο  επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega. Μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης ετοιμάζει διπλό χτύπημα εναντίον του Γιώργη.

Δες περισσότερα για όσα θα δούμε απόψε στη σειρά, Το Ναυάγιο…

Επεισόδιο 70 (Κυριακή 10 Μαρτίου)

Η Ειρήνη δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο Πέτρος είναι αρραβωνιασμένος, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να της εξηγήσει ποια είναι η γυναίκα αυτή. Η Φανή τού δηλώνει ότι δεν θα φύγει χωρίς τα λεφτά της και μέχρι τότε του προτείνει να περάσουν καλά οι δυο τους. Θα μπει ο Πέτρος στον πειρασμό; Ο Άγγελος συναντάει τον θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης καταφθάνει στην Αθήνα για να σταματήσει τη Λίνα από τη δουλειά της.

Πώς θα νιώσει ο Άγγελος όταν κληθεί να γνωρίσει ως πατέρα της κοπέλας του τον δολοφόνο των γονιών του; Η εγκυμοσύνη της Ειρήνης βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μια μυστηριώδης μαία, η Μαριάννα Γκολφοπούλου (Ανδρομάχη Μαρκοπούλου), κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης ετοιμάζει διπλό χτύπημα εναντίον του Γιώργη: από τη μία τον υποχρεώνει να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου και από την άλλη αποκαλύπτει στον Βασίλη ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας.

Read More

And More