Το Πρωινό: Έπαθαν… αμνησία με τα σχόλια για τη Σία Κοσιώνη – Τι έλεγαν 24 ώρες πριν και τι σήμερα

Η Σία Κοσιώνη συζητήθηκε πολύ από την περασμένη Κυριακή, καθώς η ίδια κλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ να διαχειριστεί μια εκλογική βραδιά, στην οποία κεντρικό θέμα ήταν η ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων. Με τις αντιδράσεις τις παρουσιάστριας ασχολήθηκαν τη Δευτέρα όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών και το Πρωινό του ΑΝΤ1. Μία μέρα αργότερα, όμως, οι συντελεστές της εκπομπής… αναρωτήθηκαν γιατί οι εκπομπές ασχολήθηκαν με τις αντιδράσεις της Σίας Κοσιώνη…!

Δείτε τι ακριβώς εννοούμε:

Αναλυτικότερα, ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή της Δευτέρας 16/10, ήταν ο εξής:

Γ.Λ. Σχολιάστηκαν πάρα πολύ οι αντιδράσεις της Σίας Κοσιώνη στο άκουσμα της αποτυχίας του συντρόφου της.

Τ.Τ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο κι εγώ μεταξύ ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ το γύριζα για να την βλέπω με το που βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα.

Γ.Λ. Εγώ ΣΚΑΪ πήγα κατευθείαν όταν γύρισα σπίτι.

Τ.Τ. Μόλις είδαμε τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη όλοι γυρίσαμε ΣΚΑΪ να δούμε τη Σία Κοσιώνη, η οποία ήταν πολύ δύσκολο σε ανθρώπινο επίπεδο.

Γ.Λ. Ήταν και λίγο ανέκφραστη. Γενικά ήταν λίγο δύσκολο όλο… Ο ΣΚΑΪ κυριάρχησε στην τηλεθέαση, να δουν την Κοσιώνη. Έχασε τη δημαρχία η οικογένεια, αλλά τουλάχιστον κέρδισε τη βραδιά των εκλογών. Κάτι κερδίζει, κάτι παίρνεις στη ζωή.

Τ.Τ. Να δούμε την αντίδρασή της.

Δες στο zappIT.gr τα σχετικά βίντεο!

 
 
 

Read More

And More