Το πρόσεξες; Ο ΣΚΑΙ άλλαξε! Μετά από εννέα, ολόκληρα χρόνια!

Το πρόσεξες; Ο ΣΚΑΙ άλλαξε… Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε ν ΄αλλάξει εικόνα, ή μάλλον για ν ΄ακριβολογώ σήμα, μπαίνοντας ουσιαστικά σε μία νέα, τηλεοπτική εποχή.

Χρώμα, ανανέωση, πρωτοπορία.

 Ο ΣΚΑΪ άλλαξε και μας υποδέχεται – όπως ,ήδη, σου προανέφερα -, σε μία νέα τηλεοπτική εποχή με designtrailers και χρώματα που τονίζουν με μοναδικό τρόπο την αισθητική της εικόνας του.

Νέο λογότυπο, εντελώς ανανεωμένο πακέτο γραφικών και 4 IDs, ένα για κάθε ζώνη προγράμματος, εκφράζουν την είσοδό του σταθμού στη νέα εποχή.

Με έναν ιδιαίτερο και μοντέρνο γραμμικό σχεδιασμό το λογότυπο του ΣΚΑΪ σηματοδοτεί την ανανέωση της ταυτότητας όλων των εταιρικών του σημάτων.

Πρωτοποριακή και η τοποθέτηση του λογότυπου στα δεξιά της οθόνης που βάζει άλλη μια σφραγίδα δυναμικής αλλαγής.

Για τις ανάγκες των σημάτων του σταθμού ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τον διαχωρισμό των διαφορετικών ζωνών προγράμματος, δίνοντας στην καθεμία έναν διακριτό χαρακτήρα με ειδικά IDs και διαφορετικά γραφικά και χρώματα στα αντίστοιχα τρέιλερ.

Η έμφαση δίνεται στα όμορφα χρώματα και την τρισδιάστατη (3D) κίνηση της εικόνας.

Η Ενημέρωση αλλά και η Ψυχαγωγία «ανοίγουν» με νέες γραφιστικές προτάσεις που διαχωρίζουν τις ζώνες και εκφράζουν την πολυμορφία του νέου προγράμματος.

Επιλέξαμε την τεχνική του 3D Animation με έντονο χρώμα και μουσική ακολουθώντας  τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της εικόνας και του design.

Το project υλοποίησε η εταιρεία NOMINT, μια ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία με σημαντικούς πελάτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, που δέχτηκε με χαρά την πρόσκλησή μας να δουλέψει για το πρώτο ελληνικό κανάλι.

Ο ΣΚΑΪ αλλάζει και βάζει χρώμα στο νέο του πρόγραμμα.

Δείτε τα νέα trailers του ΣΚΑΪ εδώ :

https://www.youtube.com/watch?v=8DzO7HxbOg

https://www.youtube.com/watch?v=n5YmdqDCg2U

https://www.youtube.com/watch?v=pZEIPvKHVV0

https://www.youtube.com/watch?v=oV9d1vUwO7E

Σκηνοθεσία: Τόνυ Ζαγοραίος

 

Read More

And More