Το σόι σου: Ποιος γοητευτικός ηθοποιός εισβάλει απόψε στην σειρά;

Η οικογενειακή κωμωδία “Το σόι σου” αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA, καθώς επί πέντε χρόνια σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι συντελεστές ετοιμάζουν συνεχώς νέες ιστορίες καθημερινής οικογενειακής τρέλας που καθηλώνουν το κοινό μπροστά στις οθόνες του, ενώ ενισχύσουν τη σειρά με πολλές guest εμφανίσεις. Το αποψινό επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 21:00, κρύβει μια έκπληξη. Ο Στέλιος Κρητικός εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά υποδυόμενος έναν υδραυλικό και φέρνει τα πάνω-κάτω.

Σύμφωνα με το σενάριο, λοιπόν, στο μπάνιο του Σάββα και της Λυδίας έχει πρόβλημα και ένας γοητευτικός υδραυλικός βρίσκεται κάθε μέρα στο σπίτι τους, για να επιδιορθώσει τη ζημιά. Την πιο χοντρή ζημιά, όμως, την παθαίνουν η Μπέλα και η Φωτούλα, που τον γνωρίζουν και τον ερωτεύονται κεραυνοβόλα! Και πάνω που οι δυο τους είχαν αρχίσει να γίνονται κολλητές φίλες, μεταμορφώνονται σε άσπονδες αντίζηλες, διεκδικώντας η καθεμία τον υδραυλικό για τον εαυτό της. Μάλιστα, θα επιστρατεύσουν όλα τους τα όπλα, βάζοντας ακόμα και την Λυδία και την Αντωνία να τσακωθούν για λογαριασμό τους. Για ποια από τις δύο ενδιαφέρεται τελικά ο… Γρηγόρης ο υδραυλικός;

Δες το τρέιλερ:

«Η συμμετοχή μου στη σειρά “Το σόι σου” προέκυψε μέσω μιας παλιάς μου φίλης -που είχαμε δουλέψει μαζί στο “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς”- της Ελένης Αργυρού, η οποία είναι στην παραγωγή της σειράς. Μου τηλεφώνησε, λοιπόν, και μου είπε ότι με έχουν σκεφτεί για τον ρόλο του υδραυλικού. Οπότε, καταλαβαίνεις, ξεκίνησα αμέσως τις διαδικασίες, άφησα λίγα γένια, λίγο μουστάκι παραπάνω», είπε πρόσφατα ο ηθοποιός για τον ρόλο του στο MYtv και συνέχισε: «Ο Γρηγόρης είναι ένα λαϊκό παιδί, που εκπέμπει μια γοητεία στις γυναίκες. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την καρδιά του από την πλευρά της Μπελάς και της Φωτούλας» αναφέρει για τον ρόλο του και όσα πρόκειται να συμβούν. Όσο για το αν κάποια από τις δύο ηρωίδες θα καταφέρει τελικά να τον κερδίσει, ο ίδιος δηλώνει; «Αχ, αυτή είναι η έκπληξη!», κρατώντας μας σε αγωνία. «Είναι μια σειρά που αγαπώ και βλέποντας τη γελάω πολύ. Παίζουν πάρα πολλοί φίλοι και είμαι διπλά χαρούμενος, γιατί πηγαίνοντας εκεί εισέπραξα τόσο πολλή αγάπη από όλους τους συναδέλφους, και από εκείνους που ήξερα αλλά και από όσους γνώρισα στο γύρισμα. Γίναμε γρήγορα μια μεγάλη παρέα και πέρασα καταπληκτικά στα γυρίσματα. Έχω γελάσει τόσο πολύ! Είναι και οι ρόλοι και οι συνάδελφοι υπέροχοι»

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Read More

And More