«Το ταίρι (ξανά) ξέρει»! Ο Τόνι Σφήνος έρχεται σε νέα μέρα και ώρα στους δέκτες μας!

«Το ταίρι (ξανά) ξέρει»! Ο Τόνι Σφήνος έρχεται σε νέα μέρα και ώρα στους δέκτες μας! | tlife.gr

«Το ταίρι ξέρει» ή μάλλον… ξανά ξέρει! Ο Τόνι Σφήνος επιστρέφει δριμύτερος στους δέκτες μας, για να μας κάνει εντατικά μαθήματα… σχέσεων. Όλα τα ζευγάρια ενώνονται και πάλι για τα μάτια μας μόνο και έρχονται και πάλι, για να μας χαρίσουν άφθονες δόσεις γέλιου.

Το «Ταίρι» κάνει πρεμιέρα με brand-new κύκλο επεισοδίων, από αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 5.30 μ.μ. και όπως ,ήδη σου είπα, «Το Ταίρι» θα συνεχίσει να υποβάλλει σε δοκιμασίες ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον…

Το ψυχαγωγικό σόου που κράτησε συντροφιά και διασκέδασε όλη την οικογένεια το καλοκαίρι συνεχίζει στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα στις 5.30 μ.μ. με παρουσιαστή πάντα τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!

Σε κάθε επεισόδιο τέσσερα ζευγάρια θα υποβάλλονται σε ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών. Τα  παιχνίδια χωρίζονται σε τέσσερις γύρους στους οποίους οι συμμετέχοντες θα συλλέγουν πόντους. Μόλις ολοκληρωθούν  οι τρεις πρώτοι γύροι προκύπτει το πρώτο ζευγάρι που θα παίξει στον μεγάλο τελικό της ημέρας.

Στον τέταρτο γύρο θα παίζουν τα τρία εναπομείναντα ζευγάρια για να προκύψει το δεύτερο ζευγάρι του τελικού.  Στον μεγάλο τελικό κάθε επεισοδίου τα δύο αντιμέτωπα ζευγάρια θα διεκδικούν ένα αυτοκίνητο ή ένα scouter.

O ανατρεπτικός performer που τάραξε τα νερά της showbiz με την έντονη προσωπικότητά του, Τόνι Σφήνος, θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ταίρι που ξέρει ή και σε κάθε ταίρι που θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα!

Το Ταίρι Ξέρει ή μήπως κι όχι;

READ more