Τόνι Σφήνος: Απλά εξαιρετικός και δεν είμαι… “τσικάκι”!

“Το ταίρι ξέρει”, ο Τόνι ξέρει; Αυτό ήταν το μέγα ερώτημα μέχρι και χθες το βράδυ. Ξέρει ο Τόνι Σφήνος να κρατήσει το ρόλο του παρουσιαστή να κάνει παιχνίδι και με τους παίκτες και με τους τηλεθεατές και να απογειώσει ένα απλό, απλούστατο και συνηθισμένο τηλεπαιχνίδι στους πίνακες τηλεθέασης;

Ε, σαφέστατα σήμερα μπορώ να σου απαντήσω λατρεμένη, πως ο Τόνι ξέρει! Ναι, ξέρει να σου κρατήσει ευχάριστη συντροφιά και να σε παρασύρει σε ένα γλυκό τηλεοπτικό ταξίδι.

Και αυτό δεν σου το λέω γιατί το “Ταίρι” έφερε ευχάριστα μαντάτα στους Αντεννικούς σήμερα, μιας και σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 20,1% στο σύνολο και 17,8% στο δυναμικό, νεανικό κοινό. Σου το λέω, γιατί μου άρεσε αυτό που βγήκε στον αέρα από τον ΑΝΤ1, με κράτησε, με διασκέδασε, με χαλάρωσε…

Και το κυριότερο; Διασκέδασαν και χαλάρωσαν… μικροί-μεγάλοι, γιατί το “Ταίρι” είναι μία τηλεοπτική πρόταση για όλη την οικογένεια κι αυτό είναι βασικό, όταν βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και οι μπόμπιρες αλωνίζουν στο σαλόνι, ακολουθώντας… after ωράριο.

Όμως, δεν θα σταθώ στο παιχνίδι, γιατί αυτό καθεαυτό το παιχνίδι δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό και το ιδιαίτερο.

Θα σταθώ στο Τόνι, όπου πραγματικά τον βρήκα εξαιρετικό! Ακόμα και στα πρώτα λεπτά που ήταν εμφανέστατο το άγχος του, είχε μία πολύ γλυκιά εικόνα και όχι δεν είμαι… “τσικάκι”.

Ήταν ένας οικοδεσπότης με τα όλα του… Το κοστούμι του παρουσιαστή του ταίριαξε γάντι… Είχε χιούμορ, είχε πλάκα, είχε τρέλα, είχε αυθορμητισμό, ήταν άμεσος και φυσικά ήταν πολύ-πολύ καλός και στην επικοινωνία του με τους παίκτες και με το κοινό.

Φυσικά ο Τόνι από σόου ξέρει… Όμως, κι άλλοι ήξεραν από σόου και έκαναν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας σε ρόλο παρουσιαστή και ήταν σκέτη απογοήτευση.

Σαφέστατα ήταν και σοφή η κίνηση των Αντεννικών, να αποφασίσουν να συνεργαστούν με τον Τόνι, εκμεταλλευόμενοι τον ρόλο και τον χαρακτήρα “Τόνι Σφήνο”, τον “Τόνι” που όλοι έχουμε λατρέψει.

Και το στοίχημα που κέρδισε χθες ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης ήταν μεγάλο… Ήταν μεγάλο γιατί ισορροπούσε πάνω σε μία λεπτή κόκκκινη γραμμή. Την γραμμή που όταν βρίσκεσαι από τη μία μεριά είσαι χαριτωμένος, αλλά όταν πατήσεις στην άλλη, μεταμορφώνεσαι σε καρικατούρα.

Και ο Τόνι ήταν τα μάλλα χαριτωμένος και ανατρεπτικός… Περιμένω ,λοιπόν, με αγωνία να δω το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, όπου και όσο να πεις θα έχει αποκτήσει μεγαλύτερο… αέρα και το άγχος της πρεμιέρας, δεν θα υπάρχει!

ΥΓ: Πολύ καλή, γρήγορη, μοντέρνα ήταν και η σκηνοθεσία του παιχνιδιού, γεγονός το οποίο ήρθε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εινόνα του Τόνι Σφήνου!

Read More

And More