Τόνι Σφήνος: Ποιό είναι το μέλλον του στον ΑΝΤ1; Του ζητήθηκε ν ‘ αλλάξει εμφάνιση;

Τόνι Σφήνος… Απλά απολαυστικός! Εκκεντρικός μεν, αποκάλυψη δε, σε ότι έχει να κάνει και με τα τηλεοπτικά δεδομένα, γιατί μέχρι τώρα ο Τόνι μας είχε ξετυλίξει το ταμπεραμέντο του, μόνο πάνω στη σκηνή. Όμως, αυτό το καλοκαίρι ήρθε με φόρα στον ΑΝΤ1 και πιστεύω πως ήρθε για να μείνει στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Όπως σου έχω ,ήδη, γράψει λατρεμένη, στο “Ταίρι Ξέρει” τον βρίσκω εξαιρετικό, γιατί μην ξεχνάς δεν έχουμε να κάνουμε μ΄ έναν επαγγελματία παρουσιαστή και ίσως αυτός ακριβώς να είναι κι ο λόγος που ο Τόνι κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

‘Ισως γιατί δεν πάτησε σε γνωστές πεπατημένες… Ίσως γιατί δεν ένιωσε υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του… Ίσως γιατί κι όλους εμάς τους τηλεθεατές δεν μας θεώρησε “σιγουράκια”, γιατί η μαύρη αλήθεια είναι, πως πολλές φορές τα πρόσωπα της τηλεόρασης πέφτουν σε αυτή τη παγίδα και μας θεωρούν δεδομένους. Μέχρι τη στιγμή φυσικά που βγαίνουν στον αέρα, τρώνε “πόρτα” από τους τηλεθεατές και το παίρνουν αλλιώς…

Τι ,λοιπόν, πρόκειται να συμβεί με τον Τόνι; Όχι, η παρουσία του στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δεν έχει μόνο… θερινή διάθεση! Ο γνωστός σόουμαν θα συνεχίσει να πορεύεται στο κανάλι του Αμαρουσίου και τη νέα σεζόν, μιας και το “Ταίρι” έχει πάρει έγκριση να είναι σε πρώτη φάση στον αέρα μέχρι τον Γενάρη – δηλαδή στο πρώτο μισό της σεζόν – και για την συνέχεια βλέπουμε.

Κι επειδή όλοι ασχολούνται με την ιδιαίτερη εμφάνιση του Τόνι – ο οποίος στη πραγματικότητα δεν είναι έτσι και δεν θα μπορούσε να είναι έτσι όπως τον βλέπουμε -, έχουν ενδιαφέρον τα όσα αποκαλύπτει για την εμφάνισή του σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Gala”!

– Όταν σταματά το ταξίδι και επιστρέφεις  στην καθημερινότητα τι σου αρέσει να κάνεις;

«Να πηγαίνω βόλτες, να βγαίνω με φίλους για ουζάκια και να παίζω τάβλι κοντά στη θάλασσα»

– Σου αρέσει όταν ο κόσμος σου μιλάει;

«Ναι, δεν θέλω να τους απογοητεύσω. Και φωτογραφίες βγάζω και τους μιλάω. Όσο κι αν είναι κουραστικό κάποιες φορές ,  το κάνω με πολλή χαρά»

– Σου έχει ζητήσει κάποιος δικός σου να αλλάξεις;

«Κατά καιρούς κάποιες γυναίκες μου λένε να ξυρίσω το μουστάκι, αλλά καμία δεν το έχει καταφέρει ακόμη»

– Εσύ δεν σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα θέλεις ν’ αλλάξεις;

«Δεν το έχω σκεφτεί γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω και όπως είμαι. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι διαφορετικό. Το διαφορετικό ήταν η τηλεόραση. Αλλαγή στην εμφάνιση μου δεν θέλω να κάνω…»

Read More

And More