Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ είμαι πιο dark, ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής»

Λίγες εβδομάδες μετά τον… μυστικό γάμο της στην Ύδρα με τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της αλλά και για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της.

«Από την αρχή κατάλαβα ότι ο Κωστής ήρθε για να μείνει. Είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα από προηγούμενες συναναστροφές και σχέσεις που είχα. Ήρθε να με διδάξει κάτι άλλο σε αυτή τη ζωή, να συμπορευτούμε, να μοιραστούμε με κάποιον τρόπο τον χρόνο μας. Είχα αυτή την αίσθηση από την αρχή.

Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολύ αστείος. Μου δημιουργούσε μια υπέρμετρη ευτυχία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ ήμουν πιο κλειστή, πιο dark. Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής και μου το μετέδωσε αυτό.

 

Στην αρχή ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά… Ένα από τα βασικά μου θέματα που συζητάω με τον ψυχολόγο μου και τους ανθρώπους που κάνω θεραπεία είναι η διαχείριση της χαράς. Δεν χαιρόμουν ποτέ υπερβολικά. Αισθανόμουν ότι είναι ένα άβολο κομμάτι, στο οποίο μπαίνω» εξομολογήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Read More

And More