Τόνια Σωτηροπούλου: Η ταινία του James Bond και το τραγούδι που έγραψε για εκείνη ο Κωστής Μαραβέγιας! (vid)

Καλεσμένη στο The 2Night Show, το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε και η Τόνια Σωτηροπούλου! Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός αλλά και για τη συμμετοχή της στην ταινία του James Bond και την έκταση που πήρε το θέμα στην Ελλάδα. Μάλιστα, η όμορφη Τόνια αποκάλυψε πως στα γενέθλιά της ο Κωστής Μαραβέγιας της έγραψε ένα τραγούδι, αλλά της απαγόρευσε να το ηχογραφήσει!

«Είναι τυχαίο το ότι είμαι ωραία γυναίκα. Είναι ένας συνδυασμός DNA για τον οποίο δεν ευθύνομαι. Δεν ήμουν το πιο ωραίο κορίτσι του σχολείου. Ήμουν αφανής και εσωστρεφής. Και μεγάλωσα με γονείς που δεν μου τόνιζαν αυτό. Έχω δυο μεγαλύτερους αδελφούς. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αλλά μεγάλωσα σε ένα σπίτι που με μεγάλωσε σαν αγόρι. Μπορώ να συμβουλευτώ, αλλά μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου», δήλωσε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Υπήρξα και πριν την ταινία με τον James Bond. Έχω κάνει τρεις ταινίες πριν από το Skyfall και στην Ελλάδα είχα συμμετάσχει στην ταινία “Ψυχραιμία” του Νίκου Περράκη», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για την καριέρα της στον κινηματογράφο.

Τέλος, η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε πως ο σύντροφός της Κωστής Μαραβέγιας έχει γράψει ολόκληρο τραγούδι για εκείνη: «Μου αφιερώνει γενικά τραγούδια. Στα γενέθλιά μου, μου είπε ότι έγραψε ένα τραγούδι για εμένα. Το είπε, μου απαγόρευσε να τον ηχογραφήσω και από τότε δεν το ξαναάκουσα. Μου είπε ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Ήταν για μια στιγμή και ήταν πολύ ωραίο».

Read More

And More