Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Σήμερα ο γάμος τους στην Ύδρα;

Παντρεύονται σήμερα το απόγευμα στην Ύδρα ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Νινιού στο Love it, το ζευγάρι θα επισφραγίσει την αγάπη του κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί που λατρεύουν. Όπως είπε η δημοσιογράφος, πολλοί φωτογράφοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Ύδρα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύονται.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο γάμος του ζευγαριού θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός.

Δες το ρεπορτάζ από το Love it:

«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση» είχε πει ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Τόνια Σωτηροπούλου μιλώντας στις Roomies για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της, είχε δηλώσει «Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει και θέλουμε να είναι σαν πάρτι. Αισθανόμαστε ήδη σαν παντρεμένοι, μια χαρά είναι, δεν αλλάζει κάτι… Ακόμα και το παιδί δεν είναι κάτι που έχω προγραμματίσει ή το θέλω πάρα πολύ να γίνει τώρα».

Read More

And More