Τόνυ Δημητρίου για την σύντροφό του: «Αν μου ζητούσε να φτιάξει οικογένεια θα της έδινα την ευχή μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Dayκαι τον δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου, αλλά και για τα παιδιά του.

«Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί κι ας μου λείπουν», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

«Διατηρώ σχέσεις με τον Κώστα Κόκλα, τον Άλκη Κούρκουλο και τον Λεωνίδα Κακούρη, ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή. Με τον Λεωνίδα έχουμε κάνει περιοδεία και roadtrip μαζί το 2011. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και επαγγελματίας. Για να φτάσει στο σημείο να φύγει από την παράσταση, κάτι θα συνέβη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Διεκδίκησα τη Στεφανία και τα κατάφερα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας. Γαμπρός θα ντυνόμουν μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου αλλά δεν είμαι κατά του γάμου, ποτέ δεν ήμουν. Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας που έχουμε. Μπορεί να λένε διάφορα αλλά είναι λογικό. Αν η Στεφανία μου ζητούσε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Γνωρίζει καλά πως για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Το ξέρει από την πρώτη μέρα. Έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά μου», συμπλήρωσε ο Τόνυ Δημητρίου.

Read More

And More