Τόνυ Δημητρίου: “Γνώριζα για την παρενόχληση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά…”

O Τόνυ Δημητρίου ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

O γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία του στο θέατρο, την άποψη που επικρατούσε παλαιότερα για την τηλεόραση αλλά και για το κίνημα #metoo που έχει ξεσπάσει στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές πολλούς συναδέλφους του. Ο Τόνυ Δημητρίου παραδέχτηκε πως γνώριζε για την περίπτωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους αλλά όχι τον βαθμό της παρενόχλησής της.

“Το γνώριζα με το ήξερα έχει τεράστια απόσταση», είπε μιλώντας για το ελληνικό #MeToo, και συνέχισε  λέγοντας ότι «Το θέατρο είναι μια δουλειά με πάθος, αλλά όταν φτάνουμε σε επιθέσεις είναι κάτι άλλο. Επίσης είναι διαφορετικό κάποιου να του αρέσουν τα κορίτσια, και άλλος να τα κλειδώνει στα καμαρίνια. Πώς να θίξω κάτι που δεν έχει πει το θύμα; Χαίρομαι πολύ που άνοιξαν τα στόματα. Ήξερα για μία περίπτωση που μου είχε πει το ίδιο το άτομο ότι πιέζεται, πριν από 15 χρόνια. Δεν ήξερα λεπτομέρειες, γιατί θα είχα πει να πάει στην αστυνομία. Μου είχε πει η Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί αλλά δεν ήξερα το μέγεθος” είπε.

Στη συνέχεια, ο Τόνι Δημητρίου, αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει δεχτεί φλερτ από σκηνοθέτες αλλά ήταν κολακευτικό.

“Με έχουν φλερτάρει. Με έχουν προσεγγίσει ευγενικά σε δύο περιπτώσεις άνδρες σκηνοθέτες. Ήταν κολακευτικό. Εγώ ήμουν πάντα ωμός. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με όσα έχουν ακουστεί. Είμαστε σε αμηχανία, δεν το χωράει ο νους μας ότι έχει συμβεί αυτό. Δε θα λείψουν από το θέατρο όσοι έχουν καταγγελθεί. Το θέατρο μπορεί χωρίς κανέναν μας” δήλωσε.

Read More

And More