Τώρα Μαζί: Ευλαμπία Ρέβη και Σπύρος Χαριτάτος έκαναν πρεμιέρα στο Open – «Σε ευχαριστώ γιατί στους τίτλους είναι μπροστά το όνομά μου»

Η εκπομπή Τώρα Μαζί έκανε πρεμιέρα το πρωί του Σαββάτου 2/9 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open. Η Ευλαμπία Ρέβη ως παλιότερη στην παρουσίαση της εκπομπής καλωσόρισε και υποδέχθηκε με χαμόγελο τον Σπύρο Χαριτάτο σε αυτό το νέο του ξεκίνημα, δηλώνοντας παράλληλα ότι νιώθει μεγάλη τιμή για τη συνεργασία τους.

«Καλώς ήρθες. Καλημέρα κυρίες και κύριοι είμαστε εδώ με τον Σπύρο Χαριτάτο… Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστούμε να ξέρεις» ανέφερε η Ευλαμπία Ρέβη.

«Δική σου ή δική μου; Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί παρότι εγώ τώρα ήρθα στην παρέα τηλεθεατές, στην εκπομπή στους τίτλους είναι μπροστά το όνομά μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί ήρθα εδώ και βρήκα ένα φιλόξενο περιβάλλον με τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους. Είναι πολύτιμο να μπαίνεις σε ένα σπιτικό, σε μία παρέα και να σε υποδέχονται με ένα χαμόγελο. Αυτό θέλω να κάνουμε» σημείωσε ο Σπύρος Χαριτάτος.

 

«Εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί όποια ιδέα έχω, είσαι μέσα. Μου αρέσει και να ξέρετε ότι θα τσαλακωθούμε σε αυτήν την εκπομπή. Θα δείτε στη συνέχεια. Σας θέλουμε κοντά μας και δίπλα μας» κατέληξε η Ευλαμπία Ρέβη.

Read More

And More