Site icon TLIFE

Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με την πίστη και τον Θεό, τον λόγο που η μεγαλύτερη σχέση της κράτησε 6 μήνες, ενώ αναφέρθηκε την ορμόνη του έρωτα που έχει…συνέπειες.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρολό από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις «σαμπόταρε» την πίστη σου», συμπλήρωσε η Τραϊάνα Ανανία.

Όσον αφορά την άποψή της για τον έρωτα, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε: «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο, τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες, η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες».

Τέλος, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε: «Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί νομικά δεν θα βρω το δίκιο μου».

© 2024 tlife.gr