Στο T-live

Τράπερ Saint: Τι δηλώνει μέσα από τη φυλακή για τον βιασμό της 16χρονης – «Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά»

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, μετά από απόφαση της εισαγγελίας, τα στοιχεία του Πέτρου Δήμου, ή αλλιώς του τράπερ Saint, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μίας 16χρονης στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης. Όπως ισχυρίστηκε η ανήλικη, στις 7 Ιουνίου, ο μουσικός την κλείδωσε μέσα σε όχημα και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 27χρονος καλλιτέχνης μίλησε μέσα από τη φυλακή στο T-live και τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπαναστασούλη  και αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα.

«Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι” αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό, ή ο,τιδήποτε. Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο -τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν» ανέφερε ο τράπερ Saint.

«Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δύο -τρεις φορές; Δεν ξέρω» συνέχισε ο Saint μιλώντας στο T-live.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τράπερ απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Ιανουάριο του 2021 όταν η χώρα μας βρισκόταν σε καθεστώς αυστηρού lockdown για την ανακοπή μετάδοσης του κορονοϊού, όταν ο 27χρονος αποφάσισε να γυρίσει video clip με δεκάδες άτομα να συγκεντρώνονται στο σημείο. Οι εικόνες αυτές είχαν προκαλέσει τότε οργή και αγανάκτηση.

«Είναι ευαίσθητος – Δεν άσκησε βία, υπήρξε λεκτική πίεση»

Στο T-live μίλησε και η συνήγορος υπεράσπισης του τράπερ Saint, κα Ανθούλα Ανάσογλου.

Read More

And More