Τριαντάφυλλος για Γιώργο Πατούλη: «Δεν έκανε και κανένα έγκλημα» – Αντέδρασε η Φελίσια Τσαλαπάτη

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη που οδήγησε στην απόσυρση την υποψηφιότητάς του από τις επερχόμενες εκλογές βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” σήμερα το πρωί 1/8.

Ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Πατούλη λέγοντας πως δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι κακό και πως είναι άδικο όλο αυτό που έγινε με την Φελίσια Τσαλαπάτη από τη δική της πλευρά να εκφράζει αντίθετη άποψη.

T: «Εγώ θα πάρω θέση Μαριάντα και θα πω ότι είναι άδικο αυτό που έχει γίνει για τον κύριο Πατούλη. Συγγνώμη παιδιά, σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει… Είναι άδικο γιατί, εντάξει, δεν έκανε και κανένα έγκλημα. Τον τράβηξε, όπως είπε και η ίδια η Κατερίνα Στανίση, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο. 

Το ξαναλέω, ήθελε ο άνθρωπος να έχουμε φωτιές στην Ελλάδα και να χαθούν τα δυο νέα παιδιά; Είναι δυνατόν; Όλοι πονέσαμε, όλοι κλάψαμε. Δεν έκανε κάτι, δεν έγινε και κάτι»

Γ.Μ: «Το ζεϊμπέκικο για μένα είναι ένας όχι χαρούμενος χορός, δεν είναι ότι χόρεψα λάτιν. Θέλω να πω ότι εκεί όλοι οι παρευρισκόμενοι σίγουρα θα χαριτολόγησαν, δε κλαίγανε σε όλη την εκδήλωση»

Φ.Τ: «Σίγουρα αλλά, ο πολιτικός δεν είναι ένα επάγγελμα σαν του τραγουδιστή ή του δημοσιογράφου, έχει ένα πρωτόκολλο συγκεκριμένο. Δε θα πω μπράβο στον κύριο Πατούλη που χόρεψε γιατί οφείλει να ακολουθεί ένα πρωτόκολλο. Παρόλα αυτά, ανθρώπινα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση πάνω στη χαρά του ή επειδή θέλει να κάνει άλλους χαρούμενους που του λένε να χορέψει. Ωστόσο, επειδή έχει την ιδιότητα του Περιφερειάρχη, οφείλει να τη σεβαστεί»

Τ: «Δηλαδή ένα ζεϊμπέκικο χαλάει το έργο του κυρίου Πατούλη;»

Φ.T: «Δεν είπα τίποτα τέτοιο. Οφείλει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο. Έχουμε δει όμως πολύ χειρότερα και μπορώ να καταλάβω πράγματα μέσα από αυτό. Δε θα πω μπράβο στον κύριο Πατούλη αλλά θα πω ότι έχουμε δει πολύ χειρότερα σε αυτή τη χώρα για να καθόμαστε να ασχολούμαστε με αυτό.

Μ.Π: «Να πούμε ότι εκεί ήταν σαν Περιφερειάρχης, δεν είναι ότι πήγε σε έναν γάμο ή κάπου να διασκεδάσει, πήγε με τον ρόλο του Περιφερειάρχη»

Read More

And More