Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Θα μπει στο Survivor All Star με καινούρια κοπέλα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το Survivor All Star, για τα «ψεύτικα» ζευγάρια που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει και εκείνος στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν τα έχουμε βρει και από ότι βλέπω δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ, οπότε δεν θα πάω. Είδα κάποια πράγματα και δεν θέλω να πάω. Δεν πρόκειται να μπω στο Survivor ούτε με 20.000€ την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω», ξεκαθάρισε αρχικά ο Τριαντάφυλλος. 

Σχετικά με τα ζευγάρια που θα δούμε στο Survivor All Star, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: «Έχουν μπει και πολλά ζευγάρια μέσα, πολλή love, δεν ξέρω θα είναι Survivor, θα είναι κάτι άλλο. Θα μπούνε και κάτι ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ, θα το παίξουν μέσα ερωτευμένοι. Έτσι βλέπω, έτσι έχω ακούσει και θα βγω αληθινός. Το μόνο αληθινό ζευγάρι εκεί μέσα, είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα που τα έχουν φτιάξει τώρα τα παιδιά, όλα τα άλλα είναι fake». 

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή του Κωνστατίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και απάντησε:  «Εντάξει πάμε παρακάτω, ο Βασάλος νομίζω θα είναι με κάποια άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι σαν ζευγάρι». 

Read More

And More