Τριαντάφυλλος: “Η Δέσποινα Βανδή ήταν ειρωνική. Τη σέβομαι αλλά δε τη φοβάμαι”

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τα σχόλια της Δέπσοινας Βανδή στο πρώτο Live του J2US. Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια φάνηκε να μη γνωρίζει πως ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στην Αθήνα και είναι ενεργός στο χώρο της μουσικής γεγονός που έκανε τον τραγουδιστή να της απαντήσει πως αν τον ακολουθούσε στο instagram θα ήξερε τι έχει κάνει και τι όχι. (Δες εδώ της εμφάνιση του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου)

“Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και ξέρεις για όλους τι κάνουν… μόνο για μένα δεν ήξερε τίποτα και αυτό λίγο με στεναχώρησε. Εντάξει το να μην ξέρεις είναι σεβαστό αλλά ρώτα την παραγωγή και θα σου πει ότι είμαι ενεργός. Είμαι ο δεύτερος στην Ελλάδα με τα περισσότερα Live. Επειδή την ακολουθώ τη Δέσποινα στο instagram είδα ότι έκανε ένα Live. Εγώ έκανα σχεδόν όλο το καλοκαίρι τριήμερα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε λέγοντας πως ο τρόπος της Δέσποινας Βανδή απέναντί του ήταν ειρωνικός.

“Αν το παίξεις το βίντεο αυτό θα δεις ότι η απάντησή της ήταν ειρωνική. Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα για αυτό. Εννοείται ότι την ακολουθώ ακόμα στο Instagram. Είμαι αντράκι, όχι επειδή μου είπε αυτό να την κάνω Unfollow. Είμαι 43 ετών, τραγουδάω από τα 17. Η Δέσποινα είναι μεγάλη σταρ, είναι μεγάλη τραγουδίστρια, τη σέβομαι, δε τη φοβάμαι”.

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου της οποίας το τραγούδι ερμήνευσε στο show ο τραγουδιστής, του έστειλε μήνυμα και μάλιστα έκανε και χιούμορ με τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Read More

And More