Τριαντάφυλλος – Η μητέρα του για πρώτη φορά στην κάμερα: “Θέλω να φύγει από το Survivor, γιατί πικραίνομαι”

Στο πατρικό σπίτι του Τριαντάφυλλου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μίλησε με τη μητέρα του τραγουδιστή, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κάμερα. Η κυρία Σεβαστή Χατζηνικολάου μίλησε για τη συμμετοχή του γιου της στο φετινό Survivor και δεν έκρυψε την πικρία της για τα σχόλια που ακούει για εκείνον.

«Πολύ στενοχωριέμαι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν υπάρχουν γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, αυτοί νιώθουν τον πόνο» είπε η μητέρα του Τριαντάφυλλου και αποκάλυψε πως με τη σύζυγο του γιου της μιλάνε καθημερινά και παρακολουθεί κι εκείνη το Survivor.

Όσο για τον εγγονό της, εξομολογήθηκε: «Ο εγγονός μου ο Νικόλας περιμένει πότε θα ‘ρθει ο μπαμπάς. Όταν ο Τριαντάφυλλος κερδίζει ο Νικόλας φωνάζει “μπράβο μωρέ μπαμπά”» και περιέγραψε τον γιο της σαν ένα μεγάλο παιδί. «Ο Τριαντάφυλλος είναι για μένα ένα χαρισματικό παιδάκι. Την ώρα που νευριάζει, σε τρία λεπτά λέει “γεια σου ρε μάνα”».

«Έτσι που βλέπω οπωσδήποτε θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ καθημερινώς» εξομολογήθηκε στον φακό εκπομπής η γυναίκα, η οποία παραδέχτηκε ότι η παραμονή του Ντάφυ στο παιχνίδι για τόσο μεγάλο διάστημα εξέπληξε και την ίδια.

Δες το βίντεο:

Read More

And More