Τριαντάφυλλος και Μαριάντα Πιερίδη «καρφώνουν» τη Ναταλί Κάκκαβα: «Όποιος θέλει να το παίξει star, να κάτσει σπίτι του»

Μετά το ιδιαίτερο φινάλε της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησαν στην κάμερα του Breakfast@Star και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Μεταξύ άλλων, απάντησαν και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ναταλί Κάκκαβα να ξεκινά μαζί τους τα Σαββατοκύριακα.

«Δόξα τω Θεό το Open είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί μας, μας στήριξε πάρα πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη και δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω αν θα έρθει η Ναταλί Κάκκαβα ή ο Αλέξης Παππάς… Εγώ είμαι άνθρωπος που δουλεύω σαν τρελός, από εκεί και πέρα είναι πολύ δύσκολο για μένα γιατί ξέρω ότι θα έχω πολλή δουλειά» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Σε ερώτηση για το αν η Ναταλί Κάκκαβα έρθει ως κεντρική παρουσιάστρια, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δεν ξέρω, εμείς είμαστε μία παρέα. Δεν υπάρχει κεντρικός, δεξής μπακ και σέντερ φορ. Είμαστε μια παρέα και αυτό πρέπει να καταλάβουν. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να το παίξει σταρ, high society να κάτσει σπίτι».

Από την πλευρά της, η Μαριάντα Πιερίδη σε παρόμοια ερώτηση απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα έρθει… Να περάσει καλά… Καλά να πάει… Εμείς πήγαμε πολύ καλά, κάναμε καλά νούμερα. Αν κάποιος θέλει να είναι κεντρικός ή κεντρικιά, να πάει να γίνει. Εμείς είμαστε μία παρέα».

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More