Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε τον λόγο που τσακώθηκε με την Ελένη Μενεγάκη

Μια άκρως αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τον θάνατο της μητέρας του ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που τσακώθηκε με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχω τσακωθεί σχεδόν με όλες τις διάσημες που έχω χτενίσει. Και με την Ρούλα Κορομηλά και με την Ελένη Μενεγάκη. Παλιά είχα δώσει στην Ελένη Μενεγάκη ένα ποστίς να το βάλει κάπου και δεν μου το έδωσε ποτέ πίσω. Μετά δεν της μίλαγα αλλά εντάξει αυτά είναι χαζά πράγματα. Με την Ρούλα Κορομηλά τσακώθηκα διότι ενώ χτένιζα εκείνη άλλαξα εκπομπή και πήγα αλλού γιατί θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς. 

Μιλώντας για τους γονείς του, αλλά και τον θάνατο της μητέρας του, ο Τρύφωνας Σαμαράς σημείωσε: «Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω το σταυρό μου. Πάντα μου λείπει η μαμά μου. Μόλις την έχασα, κατάλαβα ότι αυτήν αγαπούσα περισσότερο. Την είχα δεδομένη. Δεν περίμενες πως θα χάσεις τον άλλον κάποια στιγμή. Το μόνο της θέμα ήταν που δεν παντρεύτηκα. Ήθελε να κάνω εγγονάκι. Αυτό δεν γίνεται. Δεν γίνεται πάντα αυτό που έχουν οι γονείς σαν όνειρο, να το εκπληρώσουμε κι εμείς».

«Ούτε για αστείο δεν το σκέφτηκα. Ο μπαμπάς μου είναι καταπληκτικός άνθρωπος και γλυκός. Μια φορά που είχε στενοχωρηθεί με κάτι που είχα ανακοινώσει στο σπίτι, η μάνα μου ήταν η αιτία που ειπώθηκε όλο αυτό. Ο μπαμπάς είναι πολύ cool. Η συζήτηση ήταν περί σεξουαλικών. Οι γονείς μας δεν μπορούν να δεχτούν κάποια πράγματα και κάποιες προτιμήσεις που έχουμε» πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Read More

And More