Σοκαρισμένος είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η στενή φίλη του, Πηγή Δεβετζή. Ο καταξιωμένος hair stylist μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το συμβάν, για το οποίο ενημερώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη.
«Πραγματικά σοκαρίστηκα με το ατύχημα της Πηγής. Ο Νίκος Κοκλώνης μου το είπε. Η Πηγή είναι στο νοσοκομείο, είχαμε μιλήσει το προηγούμενο βράδυ και ήταν πάρα πολύ καλά. Ευτυχώς μου είπε ότι είναι καλά. Την πήρα τηλέφωνο δεν μου απάντησε. Δεν ξέρω. Νοσηλεύεται στην Καβάλα. Αγχώθηκα όχι επειδή είναι φίλη μου μόνο, αλλά είδα το αμάξι και απορώ πώς τους έβγαλαν. Θα πήγαινε σε ένα σχολείο, την είχαν καλέσει να μιλήσει» αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δες το απόσπασμα από το «Πρωινό Σαββατοκύριακο»:
Η ανάρτηση της Πηγής Δεβετζή μετά το τροχαίο ατύχημα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Πηγή Δεβετζή, με μια ανάρτηση στα Instagram Stories της, επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς της φίλους, και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της ενώ όπως τόνισε προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ, ευχαρίστησε τον κόσμο που έδειξε ενδιαφέρον.
«Θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε με τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά σας για το σοβαρό ατύχημα που είχα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους γιατί βρίσκομαι σε σοκ αλλά αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι πάντα κάνω το σταυρό μου πριν ξεκινήσω για ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε!! Ο Χριστός ήταν δίπλα μου και βγήκα σώα από αυτό το άσχημο γεγονός!!
Είμαι καλά στην υγεία μου, νοσηλεύομαι στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Καβάλας για προληπτικούς λόγους εδώ όπου με προσέχουν παρά πολύ!! Σύντομα θα επανέλθω κοντά σας όταν ξεπεράσω το σοκ που έπαθα!! Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!! Να μας έχει όλους ο Θεός καλά» έγραψε η Πηγή Δεβετζή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
