Τρύφωνας Σαμαράς: Η ηλικία και το «καρφί» για το Style me Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It και τον Χρήστο Λυσσέα. Ο καταξιωμένος hair stylist μίλησε για το τέλος του Style me Up, για την απώλεια της μητέρας του αλλά και το bullying που έχει δεχτεί.

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα του Style me Up. Ήταν ένα project που πραγματικά το αγάπησα, δεν σου κρύβω ότι στεναχωρήθηκα που τελείωσε. Θα ήθελα να κρατήσει κι άλλο. Πραγματικά είναι ωραία η τηλεόραση, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας, πάμε για άλλα. Εντάξει και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και με την Μαρία Μπακοδήμου πέρασα ωραία. Σίγουρα μου άρεσε καλύτερα η Μαρία. Για να λέμε την αλήθεια θα ήθελα να έχω περισσότερη συμμετοχή στο δεύτερο Style me Up. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους» τόνισε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Έχουν περάσει 15 χρόνια και ακόμη συγκινούμαι όταν μιλάω για την μητέρα μου. Είναι απίστευτο. Όταν χάνεις τη μητέρα σου τόσο νωρίς, στα 59 της… Αντί να σου φύγει, σου λείπει ακόμη περισσότερο. Έχουν περάσει 15 χρόνια και είναι σαν τώρα. Δεν θέλω να κλείσει αυτή η πληγή. 

Δεν θυμάμαι την ηλικία μου, έχω μείνει κάπου στα 30. Και πολλά είπα! Στην wikipedia έγραψαν ότι είμαι 69 χρονών, δεν είμαι ίσα με τον Λάκη Γαβαλά» αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 

Read More

And More