Τζανέ: Η στιγμή που ανασύρεται η σορός του από τον γκρεμό – Βίντεο

Σοκαρισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι του δημοφιλή Tik Toker Τζανέ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Ιταλία, όταν έπεσε από μπαλκόνι.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Youtuber Κρις Κόγιας, ενώ την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε με ανάρτησή του και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο Tzane, ο οποίος ήταν fitness influencer, βρισκόταν με άλλους TikTokers στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio και προσπάθησε να κάνει κάτι παράτολμο σε ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως θα δεις στο βίντεο του ιταλικού πυροσβεστικού σώματος παρουσιάζεται καρέ – καρέ η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του TikToker.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η ανάσυρση έγινε με ελικόπτερο καθώς οι δυνάμεις του Στρατού και της Πυροσβεστικής, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν αλλιώς το σημείο επί ώρες και τελικά η έγινε το επόμενο πρωί από αέρος.

«Οι πυροσβέστες, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία ανόδου στην πλαγιά, κάλεσαν το ελικόπτερο Drago VF62 του τμήματος πτήσης Lamezia Terme του σώματος, που διαθέτει το κατάλληλο φορείο για να περισυλλέξει τη σορό που μεταφέρθηκε στο λιμάνι Saline Joniche», γράφουν τοπικά ΜΜΕ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164