Τζανέ – «Περίμενε την ελληνοποίηση του για να γίνει αθλητής της Εθνικής ομάδας πάλης» αποκαλύπτουν φίλοι του στο Live News

Οι φίλοι του αδικοχαμένου TikToker «Tzane» παραμένουν σε κατάσταση σοκ, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι ο μόλις 23χρονος νεαρός πέθανε με αυτόν τον τρόπο. Όλα όπως λένε έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η κηδεία του 23χρονου αναμένεται να γίνει σε περίπου μία εβδομάδα από σήμερα στη Γεωργία, με την οικογένειά του, να προσπαθεί να διαχειριστεί το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

«Είναι πολύ συντετριμμένοι, δεν μπορούν να το πιστέψουν αυτό που έχει γίνει, δεν μιλιούνται. Έχω να σας πω μόνο ότι δεν υπήρχε η ψυχή του, καλύτερο παιδί δεν έχω γνωρίσει, πραγματικά ήταν ψυχούλα», δήλωσε φίλος του θύματος στο Live News.

«Εμείς εννοείται ότι είμαστε συντετριμμένοι, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, εγώ προσωπικά πάω να τον κάνω και τατουάζ το πρόσωπό του έτσι όπως γελούσαμε σε μία εικόνα που έχω», υπογράμμισε ο φίλος του θύματος.

«Είναι μικρός, είχε να δώσει τόσα πολλά στη ζωή. Ασχολούταν με τον αθλητισμό και του άρεσε να περνάει αυτό το μάθημα στους νέους, στα νέα παιδιά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε καλά σήμερα, πενθούμε», συνέχισε ο φίλος του άτυχου Tzane.

 

Ο προπονητής πάλης του Tzane, Βασίλης Μπατάλας, φανερά φορτισμένος συναισθηματικά, μίλησε για τον 23χρονο στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου. Μέσα στο γυμναστήριο μεγάλωσε. Ήταν ένα φιλότιμο και καλό παιδί. Είχε πολλές διακρίσεις εδώ, προσπάθησε να μπει και στην Εθνική Ομάδα. Αν γινόταν η ελληνοποίησή του, που την περιμέναμε πολύ, τότε θα αποφεύγαμε αυτά τα πράγματα γιατί ήταν αθλητής – φαινόμενο. Τον αγαπούσε και ο δάσκαλός μας, Λάζαρος Ψωμιάδης, από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι είναι ταλέντο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπατάλας στο Mega.

Read More

And More