Τζανέ: Συντετριμμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου Tik Toker στο Live News – «Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη»

Ο δημοφιλής TikToker, Τζανέ, έχασε τη ζωή του την Τρίτη (12/03) στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας, όταν έπεσε κατά λάθος από μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, και βρέθηκε στο κενό.

Η σορός του Τζανέ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν και τυπικά τον θάνατό του. Η είδηση έφτασε πολύ γρήγορα στα μέρη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη, με στενούς συγγενείς και φίλους του άτυχου νεαρού να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Η κηδεία του αναμένεται να γίνει σε λίγες μέρες από σήμερα στη Γεωργία, με την οικογένειά του, να προσπαθεί να διαχειριστεί το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Τζανέ μίλησε στην εκπομπή Live News για την απώλεια του γιου του…

«Είμαι συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού μου, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πως έχασε τη ζωή του. Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα. Ο γιος μου έμενε 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ήξερα ότι είναι ένας γνωστός TikToker. Πίστευα ότι στην Ιταλία είχε πάει ως τουρίστας, όπως συνήθιζε να πηγαίνει και σε άλλα μέρη. Προφανώς ανησυχούσα πολύ, όταν έκανε επικίνδυνα βίντεο. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στην Γεωργία τις επόμενες μέρες», ανέφερε συγκλονισμένος.

 

Read More

And More