Τζένη Καζάκου: «Έχω πολλούς δαίμονες που με προβληματίζουν»

Η Τζένη Καζάκου μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη. Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα αναφέρθηκε στη ζωή της μετά την μεγάλη δημοσιότητα που εξασφάλισε από τις πρώτες της δουλειές.

«Ήταν ωραίο και τρομαχτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ότι για παράδειγμα μπορεί να βγω για ένα ποτό, να με βγάλουν μία φωτογραφία και αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου ή για να με εκθέσουν. Ίσως να με τρόμαξε επειδή από πολύ μικρή ήμουν στο φως της δημοσιότητας», απάντησε η Τζένη Καζάκου.

Για τον χωρισμό των γονιών της, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε: «Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Επειδή έμενα με την μαμά μου, ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ».

Τέλος η Τζένη Καζάκου παραδέχτηκε για την προσωπικότητά της: «Έχω πολλούς δαίμονες που με προβληματίζουν, αλλά εντάξει… Γενικά το αγαπώ το σκοτάδι. Με συγκινεί ότι περιέχει πόνο. Όλες μου οι φιλίες και όλοι οι άνθρωποι που έχουν έρθει στη ζωή μου, κάπως έτσι συνδεθήκαμε», δήλωσε στην κάμερα του Mega.

Read More

And More