Τζένη Μελιτά: «Δέχτηκα ένα χυδαίο σχόλιο στον δρόμο από παρέα αγοριών, αισθάνθηκα φόβο»

Σε ένα περιστατικό που της συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 24/4 με πρωταγωνίστρια την ίδια και μία παρέα αγοριών αναφέρθηκε η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο, η Τζένη Μελιτά εξομολογήθηκε: «Κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου, ήμουν πολύ κουρασμένη, κρατούσα το σκυλί κι ένα σκασμό πράγματα. Εξουθενωμένη. Περπατώντας, ήταν μία παρέα αγοριών οι οποίοι θεώρησαν πως σε αυτή την κατάσταση εγώ οφείλω και πρέπει να δεχτώ, κάποιο σχόλιο ενδιαφέροντος… Σφυρίγματα κτλ. Εγώ εκείνη την ώρα, αντέδρασα λέγοντάς τους “έλεος”. Το εννοούσα τόσο πολύ, γιατί ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση που μία παρέα παιδιών θα μου απευθύνει τον λόγο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο για να μου μιλήσει και μετά το σκεφτόμουν και φοβήθηκα…

Σκεφτόμουν ότι μήπως επειδή αντέδρασα έτσι και είμαι κοντά στο σπίτι μου, μπορεί να “ανάψει” του ενός… Και φοβήθηκα και δε μπορούσα να απαντήσω και πρέπει να τα δεχόμαστε. Όχι δεν πρέπει να τα δεχόμαστε! Και είναι το πιο απλό παράδειγμα».

«Δεν έχω κανένα λόγο να ακούσω ένα χυδαίο σχόλιο στον δρόμο και αισθάνθηκα και φόβο, επειδή του απάντησα. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει στον δρόμο» κατέληξε η Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ.

Δες το σχετικό απόσπασμά από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη Μεσημβρίαν»:

Read More

And More