Τζένη Μελιτά: «Έδωσα 80 ευρώ για να ντυθώ μπρόκολο και ξεφτιλίστηκα»

Ο Φώτης Σεργουλοπουλος και η Τζένη Μελιτά με αφορμή τις Απόκριες και τα καρναβάλια, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συζήτησαν για όλα όσα είδαν στα social media και την τηλεόραση, σχετικά με τις μεταμφιέσεις.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί και μια προσωπική «τραυματική» εμπειρία που είχε στο παρελθόν, όταν μεταμφιέστηκε σε μπρόκολο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην πιστεύει αυτό που άκουγε.

«Σου έχει τύχει να σε καλέσουν σε πάρτι, να πας ντυμένος, να έχεις κάνει την υπερπαραγωγή σου και να μην είναι οι άλλοι ντυμένοι και να ξεφτιλιστείς; Μου έχει τύχει. Σου το λέω αλήθεια ότι έχω καταξοδεύτηκα, έδωσα 80 ευρώ και ντύθηκα μπρόκολο. Πολύ ωραία στολή, είχα εδώ και τα κοτσάνια μου και ήμουν κούκλα και ήμουν μόνη ντυμένη μπρόκολο. Ήταν χάλια γιατί οι άλλοι είχαν κάνει τα πολύ απλά με μία μασκούλα. Όλοι ήταν ντυμένοι σαν να παίζουν στα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» κι εγώ ήμουν ντυμένη μπρόκολο. Ήταν άλλο το θέμα» περιέγραψε η Τζένη Μελιτά.

«Είναι πολύ τραυματική εμπειρία για εσένα οι Απόκριες. Σε λυπάμαι και το παίρνω πίσω» είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Read More

And More