Τζένη Μπότση: Η κόρη της τη διέκοψε την ώρα που έκανε δηλώσεις στον αέρα της ΕΡΤ

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 ήταν το απόγευμα της Παρασκευής η Τζένη Μπότση. Η έντονη κακοκαιρία εγκλώβισε την γνωστή ηθοποιό εντός σπιτιού, βγαίνοντας έτσι τηλεφωνικώς στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξήγησαν αρχικά τον λόγο που η Τζένη Μπότση δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό. Λίγα λεπτά μετά και η γνωστή ηθοποιός έδωσε εξηγήσεις σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή…

«Ήμουν έτοιμη να έρθω, φτιαγμένη, όλα έτοιμα και ξαφνικά κόβεται το ρεύμα! Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, φωνάζω την κοπέλα που με έβαψε και της είπα «γύρνα πίσω να με πάρεις». Εν τω μεταξύ γίνεται κατακλυσμός και δεν μπορώ να βγω ούτε έξω από την πόρτα. Την περιμένω πάνω στη μάντρα, γίνομαι μούσκεμα και έρχεται η Βάνα για να μου πει πως έχουν πέσει δέντρα στον δρόμο και δεν μπορούμε να φύγουμε», είπε η Τζένη Μπότση.

Παράλληλα στην τηλεφωνική γραμμή ακούσαμε για πρώτη φορά και τις φωνούλες της κόρης της, Αλίκης, η οποία και τη διέκοπτε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τους παρουσιαστές.

«Αλίκη περίμενε τώρα γιατί δίνω μια συνέντευξη ξέρεις τι είναι αυτό;» είπε η ηθοποιός ζητώντας από την κόρη της να της αφήσει για λίγο να μιλήσει.

Read More

And More