Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο Πρωίαν σε είδον μιλώντας για την πορεία της, την κόρη της αλλά και τα καλέσματα στο σπίτι της τις ημέρες των γιορτών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε τη χρονιά που είχε ετοιμάσει γιορτινό τραπέζι στο σπίτι, ενώ λίγες ώρες πριν υποδεχτεί τους καλεσμένους της, έγινε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να καούν οι ηλεκτρικές συσκευές.
«Το πιο αστείο είναι μια χρονιά που έχει γίνει διακοπή ρεύματος και έχει έρθει το ρεύμα, δεν είναι πολύ ωραία ιστορία, έχει κάψει όλο το σπίτι. Από την γκαραζόπορτα μέχρι τη μηχανή του καφέ.
Κάηκαν όλα τα καλώδια. Το μόνο που δούλευε ήταν ο φούρνος, τίποτα άλλο. Οπότε το ψητό δεν έγινε», είπε η Τζένη Μπότση.
Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε πως η ίδια τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο ξεσπώντας κλάματα…
«Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και της λέω: Μην κάνεις έτσι, σου φέρνω ένα ταψί πατάτες»
Η Τζένη Μπότση το 2019 έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο της κόρη της, Αλίκη, καρπό του έρωτά της από τον Αλέξανδρο Μιχαλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
