Τζένη Θεωνά: Η αποκάλυψη για την αντίδραση του Δήμου Αναστασιάδη όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την εκπομπή «Μαμά-δες», περιέγραψε τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβέρα ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει. Όταν ανακοίνωσα στον Δήμο Αναστασιάδη ότι είμαι έγκυος μου είπε να του στείλω φωτογραφία να δει τι έχει αλλάξει πάνω μου. Ο Δήμος είναι μπαμπάς-παιδί, είναι κοντά στο παιδί ως παιδί ο ίδιος», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Ακόμη, ανέφερε πως τόσο εκείνη όσο και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι άνετοι με το παιδί σε πολλά ζητήματα.

«Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με τον Δήμο Αναστασιάδη ούτε κατά διάνοια. Με ενοχλεί ειδικά όταν στις παράλιες παίρνουν φωτογραφίες με το μαγιό, το διαχειρίζομαι με απόγνωση», ανέφερε η Τζένη Θεωνά.

Κλείνοντας, η Τζένη Θεωνά ρωτήθηκε για τον εάν πέταξε την κιθάρα του Δήμου Αναστασιάδη λέγοντας: «Παρ’ ολίγον να συμβούν πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια, αλλά στο τέλος της ημέρας εκτιμώ το γεγονός ότι κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με επαγγελματικό ύφος και αφοσίωση. Οπότε όχι, δεν την πέταξα».

Read More

And More