Τζένη Βάνου: Συγκινεί η κόρη της στο T-Live – «Έβαλα τα κλάματα, όταν μου είπαν ότι μπορώ να υιοθετήσω ένα κοριτσάκι»

Με μια γλυκιά αγωνία και ανυπομονησία, η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περίμεναν πέντε ολόκληρα χρόνια να χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσουν ότι επιτέλους θα γίνουν γονείς.

Η κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας και ο άντρας της κατάφεραν μετά από μεγάλη προσπάθεια να υιοθετήσουν την κόρη τους και από τότε ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, όπως εξομολογήθηκαν στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είναι σαν να υπήρχε ένα παζλ στη ζωή μας, έλειπε ένα κομμάτι και ήρθε η κόρη μας. Όλα τώρα είναι έτοιμα, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Η υιοθεσία δεν ήταν στο μυαλό μου ποτέ, δεν το είχα απορρίψει αλλά δεν το είχα σκεφτεί. Ήμουν σίγουρη ότι θα γίνω μαμά. Για τρία χρόνια δεν είχαμε κάποιο νέο και το είχα αφήσει ότι δεν θα γίνει» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Ρηγοπούλου.

Μετά από πέντε χρόνια αγωνίας το ζευγάρι κατάφερε να υιοθετήσει την μικρή Μαρία, 10 μηνών τότε. «Έκλαιγα με λυγμούς όταν με πήραν τηλέφωνο. Ήταν σαν να μου είπαν ήρθε η κόρη σου» εξομολογήθηκε η κόρη της Τζένης Βάνου.

«Στα τρία χρόνια μας ειδοποίησαν από το Ίδρυμα αν επιθυμούμε να είμαστε εγγεγραμμένοι και αν θέλουμε να γραφτούμε εκ νέου ηλεκτρονικά. Τα κάναμε όλα ξανά online. Το τηλέφωνο χτύπησε στα γενέθλια του άντρα μου. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα κοριτσάκι, αν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε κάποιες πληροφορίες. Μας είπαν ότι ήταν 10 μηνών και έπαθα σοκ γιατί είχαμε κάνει αίτηση για μεγαλύτερο παιδί. Λόγω της ηλικίας μου και γιατί θέλαμε να βοηθήσουμε παιδάκια που ήταν στα ιδρύματα. Υπήρχαν παιδιά και 10-12 ετών που δεν τα ήθελε κανείς. Όταν ακούς βρέφος, τι θα πεις; Όχι;» εξομολογήθηκε η Αθηνά στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είχαμε προετοιμαστεί για ένα μεγαλύτερο παιδί. Κάναμε σενάρια για το πώς θα προετοιμαστεί αυτό μαζί μας και εμείς μαζί του. Το μωράκι ήταν έκπληξη. Εμείς οι άντρες είμαστε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι, θέλουμε τον χρόνο μας. Δεν περίμενα ότι θα νιώσω αυτό το συναίσθημα. Όταν την πρωτοείδα και την πήρα αγκαλιά, δάκρυσα και με έπιασαν τα ζουμιά» τόνισε ο σύζυγός της.

«Στεναχωρήθηκα, έκλαψα, αγχώθηκα αλλά πολύ γρήγορα άρχισα να δένομαι με την κόρη μου. Είναι πανέξυπνη και πολύ κοινωνική» εξομολογήθηκε η Αθηνά Ρηγοπούλου.

Read More

And More